Osoby które były obecne na zlocie w Bieszczadach temat znają, dla tych którzy nie, krótkie wyłuszczenie:
Oto trafia pod młotek Lancia Kappa sedan, rządówka po Leszku Millerze, znana najbardziej na forum jako Kappa Darbo.
Detale techniczne i zdjęcia pojazdu będzie uprzejmy zapodać kolega Darbo, ja opiszę tylko warunki i cel tej inicjatywy.
Licytacja auta odbywa się tylko i wyłącznie na tym forum i jest prowadzona od kwoty 500 zł do dnia 17 października, aby dać czas szanownym forumowiczom na zastanowienie się, lub zaciągnięcie długotrwałych zobowiązań w lokalnym SKOK.
Kupując to auto, kupujecie nie tylko kawałek uczciwego żelaza i czerwonokrwistą legendę. Przede wszystkim wspieracie Naszą coroczną akcję na dzieciaczki w Krzywańcu, gdyż KAŻDA JEDNA złotówka wylicytowana przez Was na ten zbożny cel zostanie przeznaczona.
Proszę o zatem o jak najwyższe i nierozsądne obstawianie zakupu

Auto będzie można odebrać w Bielsku-Bialej, jednak obstawiamy odbiór osobisty podczas dorocznego Mikołaja w Krzywańcu. Będzie to dla kupującego dodatkowa nagroda, gdy na własne oczy zobaczy że było warto. Poznanie nie do końca normalnych, ale zajebiaszczych ludzi będzie atrakcją dodatkową

PS1. Jestem prawnym posiadaczem pojazdu, auto ma aktualny przegląd, ubezpieczenie i w pełni nadaje się do jazdy. Auto jest wolne od obciążeń osób trzecich, zastawów i innego badziewia
PS2. Osoby zainteresowane zakupem mogą obejrzeć auto w Bielsku Białej, po wcześniejszym uzgodnieniu z Darbo. Proszę również o rozważny stosunek do wieku auta. Jadąc w Bieszczady przesiadłem się do niej z młodszej o 1,5 dekady S-klasy i dyskomfortu nie poczułem, zatem wszelakie januszowanie będę uznawał za wymysł.
PS3. Osoba która wylicytuje najwyższą kwotę a pojazdu nie odbierze zostanie karnie wytatuowana na czole logo VW