[ANKIETA] Wybory;) na kogo głosować i dlaczego???
Re: [ANKIETA] Wybory;) na kogo głosować i dlaczego???
A może On chciał napisać: tfuj 

Emancipate yourselves from mental slavery
None but ourselves can free our minds
None but ourselves can free our minds
-
- Forumowicz/ka
- Imię: Sławuś
- Kontakt:
Okej... Twój punkt czternasty jest do dupy...
http://www.berbela.com/
Lancja Libra Intęsa SW 2004 5Rv10 150km (ale byków nie?)
Wszystko jest możliwe. Toż to w końcu muzyk co lancią jeździciociaE pisze:A może On chciał napisać: tfuj

były: Citroeny BX 1.4; 1.9D; 1.6 LPG; 1.6; 1.9 GTI4x4; Citroen BX1.8TD, Citroen Xantia 2.1TD EPIC
Citroen CX 2.5T GTI; Citroen XM 3.0LPG; Citroen XM 2.1TD, Mercedes 124 3D, Fiesta 1.3, Audi 80 1.6, Lancia Kappa 2.4JTD SW, Citroen Xantia 2.0HDI plus Lancia Kappa 2.4 oraz Lancia Lybra 1.8LPG i Citroen XM Break 2.1TD
Citroen CX 2.5T GTI; Citroen XM 3.0LPG; Citroen XM 2.1TD, Mercedes 124 3D, Fiesta 1.3, Audi 80 1.6, Lancia Kappa 2.4JTD SW, Citroen Xantia 2.0HDI plus Lancia Kappa 2.4 oraz Lancia Lybra 1.8LPG i Citroen XM Break 2.1TD
bassooner pisze:Okej... Twój punkt czternasty jest do dupy...
... nie żebym był jakimś "językowym estetą", nie żebym słowo d..a uznawał za szczególnie obraźliwe, nie żebym go sam nie stosował ale używanie tego słowa niezależnie od okoliczności, być może dla właściwego wyrażenia swych myśli i emocji niekoniecznie służy zawsze pożądanemu podnoszeniu jakośi komunikacji pomiędzy ludźmi.bassooner pisze:
rozumiem że na odchodne dostał jeszcze "kopa w dupę"? ;-(
Serdecznie pozdrawiam.
-
- Forumowicz/ka
- Imię: Sławuś
- Kontakt:
Fakt. Coś mi się ostatnio ta "***" jakoś uczepiła... Co nie zmienia faktu, że 14 punkt darba właśnie do niej jest... 

http://www.berbela.com/
OOOOOOOOOOOO, taki dobry minister, sukcesy, wyniki a tu zonk, chyba miał dość - firmować taki piękny budżet na 2017 rok. Jarosław Polskę zbaw nakazał wyjebać dobrego ministra i wstawić Mateuszka, przykro się patrzy na panią premier, jakaś taka smutna.
punkt następny:
Co raz większa ilość półgłówków na ulicach w bluzach z "Polską Walczącą".
Widziałem na festiwalu film "Wołyń" - już słyszę tępe prawicowe i narodowe dzidy,które źle zinterpretują ten film. Tam jest jasno pokazane jak bardzo powinniśmy się obawiać odradzających się nacjonalistów. Oczywiście ONR w ramach odwetu zajebie jakiegoś Ukraińca
punkt następny:
Co raz większa ilość półgłówków na ulicach w bluzach z "Polską Walczącą".
Widziałem na festiwalu film "Wołyń" - już słyszę tępe prawicowe i narodowe dzidy,które źle zinterpretują ten film. Tam jest jasno pokazane jak bardzo powinniśmy się obawiać odradzających się nacjonalistów. Oczywiście ONR w ramach odwetu zajebie jakiegoś Ukraińca

Luka mój drogi ważne są wskaźniki a nie osoby. Już wkrótce - o ile deficyt budżetowy nie będzie przekroczony, zgodnie z naszym zakładem - spodziewam się, że wypowiesz tu publicznie określone słowa 
Ale poczekajmy do końca roku. Obym miał rację bo to lepiej dla nas wszystkich.
pozdrawiam

pozdrawiam

były: Citroeny BX 1.4; 1.9D; 1.6 LPG; 1.6; 1.9 GTI4x4; Citroen BX1.8TD, Citroen Xantia 2.1TD EPIC
Obcy kapitał już kupuje i zaciera ręce.darbo pisze:Możesz kupować taniej
jest Lancia Delta 1.6 2010 Alfa Romeo Mito 1.4 16V 2010 Alfa Romeo Giulietta 1.4 2011
była Lancia Lybra SW 1.9JTD 2003 Fiat Grande Punto 1.4 2005
była Lancia Lybra SW 1.9JTD 2003 Fiat Grande Punto 1.4 2005
Przyjrzyj się jak zachowywały się giełdy europejskie w przeciągu ostatniego roku. Część ma wyniki podobne do polskiej a nie rządzi tam Kaczyński.
Proponuje odwiedzać portale ekonomiczne i wyciągać samodzielne wnioski. Budowanie sobie obrazu rzeczywistości na podstawie lektury upadającej gazety może być groźne dla zdrowia psychicznego i portfela.
Proponuje odwiedzać portale ekonomiczne i wyciągać samodzielne wnioski. Budowanie sobie obrazu rzeczywistości na podstawie lektury upadającej gazety może być groźne dla zdrowia psychicznego i portfela.

Re:
Matko Przenajświętsza... bój się Boga... - nie wiedziałem, że jesteś taki religijnyFlyman pisze:Matko Przenajświętsza!
Gazeta Polska upada???
Darbo, bój się Boga!
Wysłane z mojego LG-D405 przy użyciu Tapatalka

Nawróciłeś się tam w przestworzach

Powiedziałem już wcześniej, że dobra ściągalność podatków mnie cieszy, szkoda tylko trwonienia kasy, druga sprawa dotycząca twoich punktów,darbo pisze:Luka mój drogi ważne są wskaźniki a nie osoby. Już wkrótce - o ile deficyt budżetowy nie będzie przekroczony, zgodnie z naszym zakładem - spodziewam się, że wypowiesz tu publicznie określone słowa
pozdrawiam
Jeden Misiewicz wiosny nie czyni, zagrywka propagandowa, większe wałki w spółkach gdzie indziej.
Darbo mam do ciebie pytanie. Jak oceniasz stwierdzenie nowego ministra finansów, że potrzeba jest tak zadziałać, żeby zbilansować wydatki na reformy społeczne w wysokości 30 mld zł, które zostały poczynione już teraz. Prowadzisz działalność chyba, czy w swojej firmie pójdziesz śladem twoich rządzących i weźmiesz kredyt na Ferrari bo masz pomysł, który przyniesie ci dodatkowe dochody, które może w przyszłości go sfinansują?
"Komunikat Ministerstwa Prawdy nr 582: Dość dyktatury kobiet!"
[youtube][/youtube]
"Dość dyktatury kobiet! Dość dyktatury kobiet! - nie, to nie wiec partii męskich szowinistów, to protest anty-aborcyjny i wzruszające przemówienie nowoczesnej posłanki, tow. Scheuring-Wielgus, która w tym prostym, szczerym haśle "Dość dyktatury kobiet!" pokazała całemu światu jak w praktyce wygląda realizacja postulatów wielkiej idei gender. Bo to, że Kaczor-Dyktator uważa się za mężczyznę to jeszcze o niczym nie świadczy. Prawdziwy postępowiec w każdej chwili może nazwać go kobietą i jest to jego świeckie prawo, tak jak prawo do aborcji na życzenie i prawo do nieposiadania broni. Nie od dziś bowiem wiadomo, że prawdziwy ideał, o który walczą miliony feministek na całym świecie, to zatrzeć granice między płciami, zabić downa zanim się narodzi i dać się zgwałcić bez ani jednego wystrzału, najlepiej imigrantowi z egzotycznego kraju. By żyło się lepiej! By żyło się lepiej wszystkim!"
[youtube][/youtube]
"Dość dyktatury kobiet! Dość dyktatury kobiet! - nie, to nie wiec partii męskich szowinistów, to protest anty-aborcyjny i wzruszające przemówienie nowoczesnej posłanki, tow. Scheuring-Wielgus, która w tym prostym, szczerym haśle "Dość dyktatury kobiet!" pokazała całemu światu jak w praktyce wygląda realizacja postulatów wielkiej idei gender. Bo to, że Kaczor-Dyktator uważa się za mężczyznę to jeszcze o niczym nie świadczy. Prawdziwy postępowiec w każdej chwili może nazwać go kobietą i jest to jego świeckie prawo, tak jak prawo do aborcji na życzenie i prawo do nieposiadania broni. Nie od dziś bowiem wiadomo, że prawdziwy ideał, o który walczą miliony feministek na całym świecie, to zatrzeć granice między płciami, zabić downa zanim się narodzi i dać się zgwałcić bez ani jednego wystrzału, najlepiej imigrantowi z egzotycznego kraju. By żyło się lepiej! By żyło się lepiej wszystkim!"
Lancia Kappa 2,4jtd; produkcja lipiec 2000 - lekko przeziębiona, teraz wiem, że to Korona świrus 

Jak tam darbo zaopatrujesz się na "wspaniały pomysł" zlikwidowania podatku liniowego??
Jedno usprawnią, drugie **** podwójnie, mam dość powoli, tak jak sądziłem to są jednak imbecyle w sprawach gospodarczych.
Jedno usprawnią, drugie **** podwójnie, mam dość powoli, tak jak sądziłem to są jednak imbecyle w sprawach gospodarczych.

Przybliż temat albo podaj linka bo nie śledzę ostatnio polityki gospodarczej obecnego najjaśniejszego Rządu IV RPluka pisze:Jak tam darbo zaopatrujesz się na "wspaniały pomysł" zlikwidowania podatku liniowego??