Zachęcam również gorąco i ponownie do zainwestowania w tenże wehikuł niewygórowanej sumy pieniędzy zważywszy na cel szczytny.
Powodzenia

Zarzut zgoła niedorzeczny jeśli mówimy o Kappie, ale jeśli lansem jest wsparcie dzieciaczków w Krzywańcu, to jest to lans próby najwyższej. Zatem jako osoba niespecjalnie (oględnie ujmującDawid pisze:Ja nie licytuje bo zostało mi zarzucone że niby do lansu.Jakby kappą można było lans zapodaćAutem w cenie roweru.
maciej_ignys pisze: A żeby Cię zachęcić do Władka, krótki dowcip:
Upalny początek lipca 1410. Władek po mocnej imprezie odpoczywa w skrytym w cieniu lasu namiocie. Nagle otrzymuje wiadomość że czyhający na niego na szczycie osłonecznionego pagórka Ulrich von Jungingen, przysyła mu herolda.
- Wejdź zoimuś - rzekł słabym głosem Jagiełło - tylko hałasu nie rób.
- Mistrz Ulryk - rzekł pierwszy herold - wzywa twój majestat, panie, i księcia Witolda na bitwę śmiertelną i aby męstwo wasze, którego wam widać brakuje, podniecić, śle wam te dwa nagie miecze.
Po czym dynamicznym ruchem wbił one w podłogę namiotu.
- Luźna gumka ziom - odrzekł spokojnym głosem książe odkładając blanciora - tylko na grzyba mi materac dziurawisz, man ?
Cena kształtuje rynek, a rynek zdominowany jest przez das auto i wraki...(kappy w stadium rozkładu)Dawid pisze:Ja nie licytuje bo zostało mi zarzucone że niby do lansu.Jakby kappą można było lans zapodaćAutem w cenie roweru.
Nie da się ukryć - projekt bryły po dwudziestu latach nadal się broni - dlatego licytuję.Al Boundy pisze: ładna kappa przyciąga większą uwagę niż wiele innych samochodów...
Maryjan...prooooszę Cię...Dawid pisze:...Dziś do lansu służą panamery lub inne q7....
Pod remizą chyba...stabraf pisze:Maryjan...prooooszę Cię...Dawid pisze:...Dziś do lansu służą panamery lub inne q7....![]()
A czym tusię lansować? Głupotą i wypchanym portfelem chyba raczej. Przyznam Ci racje , Kappą nie polansujesz bo ona nie służy do tego. Kappa to przedewszystkim komfort i przyjemność z jazdy. Kappa w cenie roweru powiadasz ...Dawid pisze:Dziś do lansu służą panamery lub inne q7.Ale napewno nie kappa.
No jak pamiętasz nawet dwóch z BMW doceniło dwie QProb_76 pisze:Moooże jeszcze QP by trochę podeszło "do lansu"... Jednak ludzie się oglądają... Czasem...![]()
Być może dlatego, że siedzieli tylko w jednym "Będziesz Miał Wydatki"...???Snail pisze:No jak pamiętasz nawet dwóch z BMW doceniło dwie QProb_76 pisze:Moooże jeszcze QP by trochę podeszło "do lansu"... Jednak ludzie się oglądają... Czasem...![]()
Mimo to uważam, że nawet jeśli było dwóch w jednym Bardzo Małym Wozie to ich zachowanie i kciuki w górze świadczą o ich wyjątkowej otwartości na świat i szerokim światopoglądzie... Ewolucja już i tam dotarłarob_76 pisze:Być może dlatego, że siedzieli tylko w jednym "Będziesz Miał Wydatki"...???Snail pisze:No jak pamiętasz nawet dwóch z BMW doceniło dwie QProb_76 pisze:Moooże jeszcze QP by trochę podeszło "do lansu"... Jednak ludzie się oglądają... Czasem...![]()
![]()
![]()
Ależ - żeby nie było - bardzo ujął mnie ich gest! Uważam również, że Twoja ocena najprawdopodobniej z prawdą się nie mija...Snail pisze:Mimo to uważam, że nawet jeśli było dwóch w jednym Bardzo Małym Wozie to ich zachowanie i kciuki w górze świadczą o ich wyjątkowej otwartości na świat i szerokim światopoglądzie... Ewolucja już i tam dotarłarob_76 pisze:Być może dlatego, że siedzieli tylko w jednym "Będziesz Miał Wydatki"...???Snail pisze:No jak pamiętasz nawet dwóch z BMW doceniło dwie QProb_76 pisze:Moooże jeszcze QP by trochę podeszło "do lansu"... Jednak ludzie się oglądają... Czasem...![]()
![]()
![]()
???