z drugiej strony jak sobie pomyślę że da chłopakom z ONR kałachy i przyzwolenie w obronie terytorialnej to strach się bać...
Na pewno, ale wielu stawia pytania. Np. zacytuję komentarz pod tekstem: Po latach są rodziny, które nadal nie wiedzą, kto spoczywa w grobiemaciej_ignys pisze:...Prawda jest znana od sześciu lat ...
Poczytaj np. tutaj: XXXIX. Dokąd mógł polecieć "Prezydencki Tupolew"Flyman pisze:![]()
Ale żyją i piloci i pasażerowie tamtego lotu.luka pisze:Jeden pilot miał jaja, ale potem co się z nim działo? Pan Karski czy Płaszczak wypowiadali się "zjawiskowo" o tym pilocie.
No właśnie, normalnie to samolot, nawet rejsowy, nie piszę już o czarterach, czy lotach specjalnych, nie wystartuje, jeśli nie ma lotniska zapasowego. Ja znam lotnisko zapasowe dla każdego rejsu, w którym biorę udział, na godzinę przed startem.Hobbysta pisze: Poczytaj np. tutaj: XXXIX. Dokąd mógł polecieć "Prezydencki Tupolew"
No dobrze. Załóżmy, że osoby z listy zostały wymordowane przez Polaków, to i tak Rosjanie są współwinni, bo chyba inscenizacji koło Siewiernego nie mogli przygotować Polacy bez wiedzy Rosjan?Flyman pisze:I cała wina, calusieńka jest po stronie polskiej. Rosjanie nie przeszkadzali,
Pełna zgoda.Flyman pisze:Ale żyją i piloci i pasażerowie tamtego lotu.luka pisze:Jeden pilot miał jaja, ale potem co się z nim działo? Pan Karski czy Płaszczak wypowiadali się "zjawiskowo" o tym pilocie.
Wiem, że to łatwo tak pisać na klawiaturze komputera, ale od 27 lat bywam w kokpicie i wiem co to presja; czasu, pieniędzy za paliwo, utraconych tranzytów, a nawet decyzji odejścia na drugi krąg. Cywilni piloci mają swoje lęki związane z karierą, ale nie ma szans, by zaryzykowali bezpieczeństwo dla kolejnego paska na rękawie.
To od czasu "Smoleńska" właśnie cywile wożą VIP-ów i teraz nie ma, że trzeba siadać.
Lądować można i tylko można. Jedyne, co trzeba, to przeżyć!
oczywiście! we współpracy z Marsjanami!Hobbysta pisze:No dobrze. Załóżmy, że osoby z listy zostały wymordowane przez Polaków, to i tak Rosjanie są współwinni, bo chyba inscenizacji koło Siewiernego nie mogli przygotować Polacy bez wiedzy Rosjan?Flyman pisze:I cała wina, calusieńka jest po stronie polskiej. Rosjanie nie przeszkadzali,
Hobbysto, ja generalnie zakładam, że oni wszyscy żyją. A ten Tupolew nawet nie wystartował z Warszawy.Hobbysta pisze: No dobrze. Załóżmy, że osoby z listy zostały wymordowane przez Polaków, to i tak Rosjanie są współwinni, bo chyba inscenizacji koło Siewiernego nie mogli przygotować Polacy bez wiedzy Rosjan?
Zawsze wierzyłem, że Marsjanie istnieją. Teraz mam dowodybassooner pisze:oczywiście! we współpracy z Marsjanami!Hobbysta pisze:No dobrze. Załóżmy, że osoby z listy zostały wymordowane przez Polaków, to i tak Rosjanie są współwinni, bo chyba inscenizacji koło Siewiernego nie mogli przygotować Polacy bez wiedzy Rosjan?Flyman pisze:I cała wina, calusieńka jest po stronie polskiej. Rosjanie nie przeszkadzali,
Głupio troszkę cytować samego siebie, ale za poetą powtarzając "gdy człowiek wygra, to dopiero ma coś z życia"...maciej_ignys pisze:Mam nadzieję że Ty się też ockniesz w którymś momencie i przestaniesz pisać tak piramidalne bzdury. Punktem wyjściowym, z zarazem kończącym jest ujawnienie rozmów dwóch karakanów. Skończą się brednie, domysły i spiskowe teorie. Prawda jest znana od sześciu lat i mordy pełne frazesów, tego kosmicznego, wynikającego z przerostu ego, tragicznego, blamażu nie są w stanie zamaskować nawet najbardziej pokrętną ekwilibrystyką logiczną. Kto odpowiada za katastrofę ? Błasik z Kaczorami, finito.Hobbysta pisze:
Ujawnienie prawdy o zbrodni politycznej i międzypaństwowej z 10.04.2010 roku jest punktem wyjściowym
Darku ! Podaruję sobie truizmy, co by nie dobijać, proponuję natomiast rozszerzenie zakładu o to co było moją przesłanką do deprecjacji Wig-u: Wybory w juesendej wygra Pan z martwą wywiórką na głowie. Pan się zgadza, zakłada, czy pasuje ?