[ANKIETA] Wybory;) na kogo głosować i dlaczego???

Róbta co chceta ;)
Awatar użytkownika
Hobbysta
Forumowicz/ka
Forumowicz/ka

Re: [ANKIETA] Wybory;) na kogo głosować i dlaczego???

Post autor: Hobbysta » 12 lis 2016, 13:20

Witam!
belial666 pisze: Siedzi obok mnie teściowa( spoko babka- lat 60) mowię jej co napisałeś, a ona ,,...a niech już sierd..." Taka sytuacja.
Belial666, a co powiedziała Twoja teściowa (spoko babka) po obejrzeniu filmiku, który wkleiłem wczoraj; 11 Listopada 2016 roku o godzinie 12:42?

Pozdrawiam
Lancia Kappa 2,4jtd; produkcja lipiec 2000 - lekko przeziębiona, teraz wiem, że to Korona świrus :)

Awatar użytkownika
belial666
Forumowicz/ka
Forumowicz/ka

Post autor: belial666 » 12 lis 2016, 17:00

Hobbysta pisze:Witam!
belial666 pisze: Siedzi obok mnie teściowa( spoko babka- lat 60) mowię jej co napisałeś, a ona ,,...a niech już sierd..." Taka sytuacja.
Belial666, a co powiedziała Twoja teściowa (spoko babka) po obejrzeniu filmiku, który wkleiłem wczoraj; 11 Listopada 2016 roku o godzinie 12:42?

Pozdrawiam
Że tyle samo warci co PO z tym, że jeszcze żaden rząd nie uwsteczniał tak Polski jak PiS. Jak była fanką TVP ONE tak na obecną chwilę ogląda TVN. "Jestem wierząca, ale żeby aż tak kur..." Nie hamuje w ogóle. Za to ją lubię;) Korzystając z okazyji Pozdrawiam swoją Teściową:)
Nr. telef. 501259455

Awatar użytkownika
Hobbysta
Forumowicz/ka
Forumowicz/ka

Post autor: Hobbysta » 12 lis 2016, 20:33

Witam!
belial666 pisze: Że tyle samo warci co PO z tym, że jeszcze żaden rząd nie uwsteczniał tak Polski jak PiS. Jak była fanką TVP ONE tak na obecną chwilę ogląda TVN. "Jestem wierząca, ale żeby aż tak kur..." Nie hamuje w ogóle. Za to ją lubię;) Korzystając z okazyji Pozdrawiam swoją Teściową:)
Dzięki za szczerą odpowiedź, ale Twoja spoko teściowa : ok2 : nie powinna ograniczać się do jednej tylko stacji. Dla przeciwwagi dobrze by było, aby przynajmniej rzuciła okiem na polecane przeze mnie filmiki i tematy w linkach zawarte w tym temacie i bardziej polegała na własnym rozumie i wrażliwej kobiecej intuicji - na TVN-e świat się nie kończy i na pewno się nie zaczął ;)

Pozdrawiam Ciebie i tą drogą Twoją spoko : ok2 : teściową :D
Lancia Kappa 2,4jtd; produkcja lipiec 2000 - lekko przeziębiona, teraz wiem, że to Korona świrus :)

Awatar użytkownika
belial666
Forumowicz/ka
Forumowicz/ka

Post autor: belial666 » 12 lis 2016, 21:22

Hobbysta pisze:Witam!
belial666 pisze: Że tyle samo warci co PO z tym, że jeszcze żaden rząd nie uwsteczniał tak Polski jak PiS. Jak była fanką TVP ONE tak na obecną chwilę ogląda TVN. "Jestem wierząca, ale żeby aż tak kur..." Nie hamuje w ogóle. Za to ją lubię;) Korzystając z okazyji Pozdrawiam swoją Teściową:)
Dzięki za szczerą odpowiedź, ale Twoja spoko teściowa : ok2 : nie powinna ograniczać się do jednej tylko stacji. Dla przeciwwagi dobrze by było, aby przynajmniej rzuciła okiem na polecane przeze mnie filmiki i tematy w linkach zawarte w tym temacie i bardziej polegała na własnym rozumie i wrażliwej kobiecej intuicji - na TVN-e świat się nie kończy i na pewno się nie zaczął ;)

Pozdrawiam Ciebie i tą drogą Twoją spoko : ok2 : teściową :D
Ona z przeciw wagą żyje już 45lat- nie dobijaj jej kolejną. Mimo iż ma 60lat, to jestem mile zaskoczony, że ona nie poddała sie ubezwłasnowolnić swojemu umysłowi.

Jesli o Ciebie chodzi hobbysto, to widzę że jesteś takim nieopierzonym darbo, ktory w porę obrósł w piórka i odleciał od pierwotnego myślenia. Można? Można! Tobie tego też życzę, bo bić się dzisiaj w imię Polski nie warto.
Nr. telef. 501259455

Awatar użytkownika
Hobbysta
Forumowicz/ka
Forumowicz/ka

Post autor: Hobbysta » 12 lis 2016, 22:36

Witam!
belial666 pisze: Ona z przeciw wagą żyje już 45lat- nie dobijaj jej kolejną. Mimo iż ma 60lat, to jestem mile zaskoczony, że ona nie poddała sie ubezwłasnowolnić swojemu umysłowi.
Kobiety są wiecznie młode :) , a jeżeli mówimy o wieku człowieka, który ma 60 lat, to jest to wiek człowieka dojrzałego i określa się go mianem "w sile wieku". W wielu wypadkach oznacza to, że pod każdym względem potrafi przeskoczyć 20-to i 30-to latków. Dodatkowo dysponują różnorodnym potężnym doświadczeniem życiowym...
belial666 pisze:Jesli o Ciebie chodzi hobbysto, to widzę że jesteś takim nieopierzonym darbo, ktory w porę obrósł w piórka i odleciał od pierwotnego myślenia. Można? Można!

Masz problem przelania na papier swoich myśli, gdyż to powyższe jest zupełnie niezrozumiałe.
belial666 pisze:Tobie tego też życzę, bo bić się dzisiaj w imię Polski nie warto.
Z nikim nie zamierzam się bić, tylko swoimi wypowiedziami i linkami zwracam uwagę na "inną stronę medalu", inne szczegóły rzeczywistości.

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
belial666
Forumowicz/ka
Forumowicz/ka

Post autor: belial666 » 12 lis 2016, 23:24

Rzeczywistość sobie sam kreujesz, a filmiki z YT to tylko paliwo, generalnie niepotrzebne. Pozdrawiam.
Nr. telef. 501259455

Awatar użytkownika
darbo
Klubowicz
Klubowicz
Imię: Darek

Post autor: darbo » 13 lis 2016, 16:55

belial666 pisze:
Jesli o Ciebie chodzi hobbysto, to widzę że jesteś takim nieopierzonym darbo, ktory w porę obrósł w piórka i odleciał od pierwotnego myślenia. Można? Można! Tobie tego też życzę, bo bić się dzisiaj w imię Polski nie warto.
Zaprawdę wróciłeś w wielkim stylu :lol:
były: Citroeny BX 1.4; 1.9D; 1.6 LPG; 1.6; 1.9 GTI4x4; Citroen BX1.8TD, Citroen Xantia 2.1TD EPIC
Citroen CX 2.5T GTI; Citroen XM 3.0LPG; Citroen XM 2.1TD, Mercedes 124 3D, Fiesta 1.3, Audi 80 1.6, Lancia Kappa 2.4JTD SW, Citroen Xantia 2.0HDI plus Lancia Kappa 2.4 oraz Lancia Lybra 1.8LPG i Citroen XM Break 2.1TD

Awatar użytkownika
kuba88
Klubowicz
Klubowicz
Imię: Jakub

Post autor: kuba88 » 14 lis 2016, 17:11

Czytam i nie moge uwierzyc w to co widze, trzy posty Hobbysty pod rzad i ani jednego linka czy pseudoironicznych komunikatow, tylko normalne odpowiedzi. Gratuluje postepu i licze, ze to nie chwilowe.
Ps. Odpowie ktos na postawione przeze mnie wczesniej pytanie?
Były: Mitsubishi Colt GLXi mk.3 1.5, Vw Golf III 1.4, Nissan Almera 1.4, Lancia Dedra 1.8, Audi 80 1.9TDI, Ford Transit mk.4, Mercedes Sprinter 213CDI, Renault Master 2.5D, Lancia Zeta 2.1TD,Fiat Stilo MW 1.9JTD
Obecne: VW Passat 1.9 TDI , Lancia Kappa 2.0 145 Km

bassooner
Forumowicz/ka
Forumowicz/ka
Imię: Sławuś
Kontakt:

Post autor: bassooner » 14 lis 2016, 19:37

kuba88 pisze: Ps. Odpowie ktos na postawione przeze mnie wczesniej pytanie?
ja mogę... nie mam zielonego pojęcia ;-)
http://www.berbela.com/
Lancja Libra Intęsa SW 2004 5Rv10 150km (ale byków nie?)

Awatar użytkownika
Rutuś
Klubowicz
Klubowicz
Imię: Leszek

Post autor: Rutuś » 14 lis 2016, 21:32

kuba88 pisze:Tak czytam te pomysly i powoli ogarnia mnie przerazenie. Pytam wiec co bardziej zorientowanych w sprawach fiskalnych, jaka jest realna szansa na calkowite odejscie od gotowki, jak prognozuja niektorzy sceptycy w komentarzach pod artykulem zamieszczonym przez Rutusia. W troche blizszej przyszlosci zas, czy bedac zdecydowanym zwolennikiem transakcji gotowkowych, potencjalne nowe przepisy moga wymusic na mnie zmiane postawy?
W Europie są państwa które mają zamiar przejść na "plasticzane pieniądze.
:link:
jest Lancia Delta 1.6 2010 Alfa Romeo Mito 1.4 16V 2010 Alfa Romeo Giulietta 1.4 2011

była Lancia Lybra SW 1.9JTD 2003 Fiat Grande Punto 1.4 2005

Awatar użytkownika
luka
Forumowicz/ka
Forumowicz/ka

Post autor: luka » 15 lis 2016, 14:16

http://www.forbes.pl/andrzej-rzonca-mor ... 4,1,1.html
myślę, że warto wziąć pod uwagę, raczej niegłupi gość. :(

Awatar użytkownika
Art92
Klubowicz
Klubowicz
Imię: Artur

Post autor: Art92 » 15 lis 2016, 15:31

2.5% wzrost PKB. W perspektywie reform Morawieckiego spadnie jeszcze bardziej. Czyli miałem rację :)
VW Sweter 1.9 TDi. Od czasu do czasu ujeżdżam Chevrolet Cruze 1.6

Awatar użytkownika
Hobbysta
Forumowicz/ka
Forumowicz/ka

Post autor: Hobbysta » 15 lis 2016, 21:36

Komunikat Ministerstwa Prawdy nr 591: Pytania z przetargu
[youtube][/youtube]
"Trwa terror kaczystowski. Dziennikarze są prześladowani. Potwierdza to sytuacja do jakiej doszło podczas konferencji podsumowującej rok rządów kaczystowskich. Otóż tow. red. Knapik, mimo iż TVN wygrał przetarg na zadawanie nowoczesnych pytań, nie mógł się do tego przyznać i musiał zaprzeczać oczywistej oczywistości.

Oczywiście zaprzeczenia tow. red. Knapika są spowodowane realnym zagrożeniem jakie już rok temu zawisło nad wolnością słowa w Polsce. W kraju pod butem kaczora-dyktatora nikt nie może uzgadniać wcześniej pytań. I nawet tak odważny hunwejbin postępu jak tow. red. Knapik w obliczu grożących mu represji musiał odciąć się od wspierania Nowoczesności. Na szczęście lud pracujący miast i WSI wie, że prawdziwe informacje to te, które są zaprzeczone. By żyło się lepiej! By żyło się lepiej wszystkim!"

Kiedy DONALD TRUMP został prezydentem - Sprzątanie Salonu #35
[youtube][/youtube]
"Przeżyjmy to jeszcze raz. Donald Trump został 45. prezydentem Stanów Zjednoczonych. Jak zareagować na taki werdykt?

Przedstawiam to w niniejszym filmie. Udział wzięli: Tomasz Lis, Jarosław Kuźniar, Jolanta Pieńkowska i... Tomasz Samołyk. Wybór należy do Ciebie.

Dobrego tygodnia."

Awatar użytkownika
luka
Forumowicz/ka
Forumowicz/ka

Post autor: luka » 17 lis 2016, 19:42

Darbo cieszysz się sukcesami twojego rządu, czy najwyższy spadek wzrostu PKB w ostatnich latach jest sukcesem czy porażką? Kogo winisz za taki stan rzeczy, może siebie jako przedsiębiorcy, czyżbyś nie inwestował?, jeśli tak, czy jesteś związany z partiami opozycji?
Czy za te dane odpowiada już PiS czy może jeszcze PO?

Awatar użytkownika
wujekp
Klubowicz Wspierający
Klubowicz Wspierający

Post autor: wujekp » 21 lis 2016, 22:31

kuba88 pisze:Tak czytam te pomysly i powoli ogarnia mnie przerazenie. Pytam wiec co bardziej zorientowanych w sprawach fiskalnych, jaka jest realna szansa na calkowite odejscie od gotowki, jak prognozuja niektorzy sceptycy w komentarzach pod artykulem zamieszczonym przez Rutusia. W troche blizszej przyszlosci zas, czy bedac zdecydowanym zwolennikiem transakcji gotowkowych, potencjalne nowe przepisy moga wymusic na mnie zmiane postawy?
To nie jest pytanie "czy" tylko "kiedy".
A miłośników gotówki będą zamykać w rezerwatach.
Pozdrawiam
Wujek (p)
Lancia Delta III 1.8 tbi, Fiat Croma 2.4
była: Lancia Kappa 2.0T, "Lancia" Voyager/Chrysler T&C 3.8

Liczby nie kłamią, ale kłamcy liczą ...
Jeśli chcesz do mnie napisać wybierz raczej maila zamiast PW - wujekp(małpa)lanciapolska.org - mogę odpowiadać z opóźnieniem na PW :)

ODPOWIEDZ

Wróć do „::: Hyde Park :::”