[ANKIETA] Wybory;) na kogo głosować i dlaczego???
-
- Forumowicz/ka
- Imię: Sławuś
- Kontakt:
Re: [ANKIETA] Wybory;) na kogo głosować i dlaczego???
no i? zachowują się jak prawdziwi chrześcijanie i jak papież i pan Bóg przykazał - pomagają bliźniemu w potrzebie 

http://www.berbela.com/
Lancja Libra Intęsa SW 2004 5Rv10 150km (ale byków nie?)
- kuba88
- Klubowicz
- Imię: Jakub
Po ostatnich wydarzeniach w Niemczech (ktory to juz raz?) wcale nie bylbym takim optymista w sprawie uchodzcow. Nie zmienia to faktu, ze kwestia ta nie wnosi kompletnie nic do toczacej sie dyskusji o kryzysie parlamentarnym i jego poczatku.
Były: Mitsubishi Colt GLXi mk.3 1.5, Vw Golf III 1.4, Nissan Almera 1.4, Lancia Dedra 1.8, Audi 80 1.9TDI, Ford Transit mk.4, Mercedes Sprinter 213CDI, Renault Master 2.5D, Lancia Zeta 2.1TD,Fiat Stilo MW 1.9JTD
Obecne: VW Passat 1.9 TDI , Lancia Kappa 2.0 145 Km
Obecne: VW Passat 1.9 TDI , Lancia Kappa 2.0 145 Km
Rozumiem, że już nie możesz się doczekać kiedy jakaś wataha muslinów zawita w twoim domu i oddasz im wszystko łącznie z marnym życiem. Mimo, że i tak w Twoim myśleniu nic się nie zmieni obejrzyj filmik:bassooner pisze:no i? zachowują się jak prawdziwi chrześcijanie i jak papież i pan Bóg przykazał - pomagają bliźniemu w potrzebie
"Syryjczyk do Europejczyków. Jesteście naprawdę głupi "
[youtube][/youtube]
Później weź pod rękę gimnazjalistę Szczerbę i z tą kartą stańcie przed rodziną zamordowanego Polaka w Berlinie.
Lancia Kappa 2,4jtd; produkcja lipiec 2000 - lekko przeziębiona, teraz wiem, że to Korona świrus 

-
- Forumowicz/ka
- Kontakt:
Obrażasz mnie mówiąc "twoje marne życie" to primo! Secundo: jestem przeciwny przyjmowaniu uchodćców muzułmanów, wyjątek to chrześcijańskie rodziny z Syrii. Wyciągasz chore wnioski hobbuś i mnie obrażasz...
Przecież oni nie trzymali takich tablic, to jest prowokacja i fake.Hobbysta pisze:
Sławuś, Ty jakiś taki dziwnie wrażliwy jesteśbassooner pisze: Wyciągasz chore wnioski

[youtube][/youtube]
luka pisze: Przecież oni nie trzymali takich tablic, to jest prowokacja i fake.
Na "ciamajdanie" nie trzymali, to są zdjęcia z 2015 r.
Lancia Kappa 2,4jtd; produkcja lipiec 2000 - lekko przeziębiona, teraz wiem, że to Korona świrus 

Nieprawda, nie trzymali nawet w 2015r.Hobbysta pisze:Sławuś, Ty jakiś taki dziwnie wrażliwy jesteśbassooner pisze: Wyciągasz chore wnioskii wyciągasz niewłaściwe wnioski. Dam Ci szansę. Wkleję jeszcze raz filmik i postaraj się możliwie szeroko opisać, co zobaczyłeś na ekranie - dopisz jeszcze koniecznie kilka zdań jako wnioski podsumowujące. Wtedy zobaczymy jak to z Tobą właściwie jest, tzn. z tymi wnioskami.
[youtube][/youtube]
luka pisze: Przecież oni nie trzymali takich tablic, to jest prowokacja i fake.
Na "ciamajdanie" nie trzymali, to są zdjęcia z 2015 r.
Tak Luka, tej demonstracji też nie było: Demonstracje przeciwników i zwolenników przyjęcia imigrantów w Warszawie 12.09.2015r.luka pisze:Nieprawda, nie trzymali nawet w 2015r.

Demonstracja była, ale to są klony polityków PO, a cały ten teatr został wyreżyserowany i spreparowany. Reżyserem wiadomo kto był.Hobbysta pisze:Tak Luka, tej demonstracji też nie było: Demonstracje przeciwników i zwolenników przyjęcia imigrantów w Warszawie 12.09.2015r.luka pisze:Nieprawda, nie trzymali nawet w 2015r.
[youtube][/youtube]

-
- Forumowicz/ka
- Kontakt:
głupie są te memy które wrzucasz, bo memy to straszne spłycenie, uogólnienie ale widać tobie to pasuje... jako kontrę zrobiłbym mema ze światowych dni młodzieży - wziąłbym zdjęcia plaż i kurortów z Francji, Hiszpanii, Niemiec czy nawet Turcji i Tunezji a później wrzuciłby zdjęcia ze ŚDM z Polski (myślę o wieżyczkach snajperskich) z jakimś spłaszczonym, głupim i uogólniającym podpisem...

Bronisław Komorowski potępia blokadę sejmu
[youtube][/youtube]

- Dudi
- Członek Zarządu LKP
- Kontakt:
Sraty taty, dyrdymaly, ch...je muje, dzikie węże, a tu taka sytuacja...Obaj zmęczeni, obaj po ciężkiej nocce i po użeraniu się z debilami

Jak nie byłem fanem jego "muzyki", tak teraz kibicuję mu po całości...a reszta to stado baranów...
[youtube][/youtube]

Jak nie byłem fanem jego "muzyki", tak teraz kibicuję mu po całości...a reszta to stado baranów...

[youtube][/youtube]
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

-
- Forumowicz/ka
- Kontakt:
tej hobbuś a weź no skończ z tymi głupimi memami i linkami chociaż w tę wigilię...