Słuchajcie,
jako ze nie było kontrpropozycji zaklepałam salkę w Zajeździe Wielickim w restauracji - czyli wszystko zgodnie z kilkuletnią tradycją
Za tydzień w czwartek 14 grudnia mam podać liczbę gości, więc proszę o deklarację do czwartku rano. Przymierzam się do godziny 17 (możemy ewentualnie nieco przyspieszyć, jeśli pojawią się takie sugestie). Damian - a nie chcecie w ciągu dnia zajrzeć po prostu na krakowski rynek, zamiast tułać się

po świecie? Toż to ostatnia szansa dla nas zobaczyć Wasze dzieciątko jeszcze w tym roku!
Druga sprawa - można z wyprzedzeniem podać im zamówienie lub jego część - wtedy szybciej dostaniemy, co chcemy

(w salce, w której siedzieliśmy rok temu, chrzciny będą). Choć w rozmowie z Panią, która nas kojarzy z kręgielni, zadeklarowałam, że nawet jak trzeba będzie poczekać dłużej 'przy kawie' i rozmowie, tez się nie pogniewamy.
Ale można przejrzeć menu na stronie i dodatkową ofertę przedświąteczną dla firm i napisać mi, co zamówić.
Zatem zapraszam

PS. Jest szansa, że dotrą też osoby, które się nie wpisały (Krzyś - death_knight z Anią i Alą oraz Marek - keram11 wreszcie

) - na ten moment szacuję kilkanaście osób. Rozsyłam jeszcze raz pw z ustaleniami, czekam na dalsze wpisy i na dniach będę tworzyć listę.