Dedra - klima
Dedra - klima
Co w dederce nazywamy klimą???? czy ten elektronicznie sterowany nawiew to jest klima???czy to jakoś inaczej wygląda????Pomocy !!![/img][/list]
Dedra - klima
Jak masz agregat z freonem pod maska to to jest klima i jak ci wieje zimnem to tez klima
a odpowiadajac na twoje pytanie klime masz jak w panelu elektronicznym masz przycisk "Economy" i mozesz go wcisnac, bez tego przycisku masz tlyko elektroniczny nawiewe, z tym przyciskiem masz klimatronic, ale wlasnie ten wlaczony przycisk wylacza klime jak go masz wylaczony to klima dziala 

Juz bez Lancia ale dalej w Klubie 

Dedra - klima
Możesz mieć taką sytację jak u mnie: jest centrala sterowania klimą (ten elektroniczny nawiew), natomiast instalacja klimatyzacji została zdemontowana.
Może właśnie ten króciec, z którym masz problemy w jakiś sposób współpracował z klimą.
A przy okazji - sądząc z ilości postów z prośbą o porady to COŚ TY KUPIŁ i od kogo ?
Co do zamieszczania zdjęć to polecam ten wątek kliknij
Zerknij także tutaj
Może właśnie ten króciec, z którym masz problemy w jakiś sposób współpracował z klimą.
A przy okazji - sądząc z ilości postów z prośbą o porady to COŚ TY KUPIŁ i od kogo ?
Zerknij także tutaj
homo homini Lancia (est)
Było: Dedra 2.0 ie, Kappa 2.0, Kappa 2.4 JTD
Jest: Delta II 1.6 8V (w rodzinie
)

Dedra - klima
Mialem sie o to samo zapytac ?"darkobo" pisze:Możesz mieć taką sytację jak u mnie: jest centrala sterowania klimą (ten elektroniczny nawiew), natomiast instalacja klimatyzacji została zdemontowana.
Zerknij także tutaj

Dedra - klima
Jaqob - a nie jest czasem odwrotnie ?"Jaqob" pisze: ale wlasnie ten wlaczony przycisk wylacza klime jak go masz wylaczony to klima dziala
A przy okazji - w 2,0ie nie ma przycisku economy - jest przycisk auto, którym przełączasz na podwójne auto (pełna automatyka klimy), auto - kilma działa, ale Ty wybierasz kierunek nawiewu. Jak się zaczniesz bawić przyciskami włączasz manual - nie ma klimy, sam regulujesz siłę i temperaturę nawiewu. (Chyba, że u mnie nigdy nie było klimy

homo homini Lancia (est)
)

Dedra - klima
Auto to tak on sam steruje temperatura ale to economy po jego wlaczeniu mamy zwykly nawiew bez udzialu sprezarki

Dedra - klima
Sprowadzana była z francji i gość musiał sprzedać bo wyjeżdzał z Polski i cena była bardzo przystępna więc wziąłem"darkobo" pisze:A przy okazji - sądząc z ilości postów z prośbą o porady to COŚ TY KUPIŁ i od kogo ?