No to super"pew" pisze:skoro piwo to ja bym przyjechał busem a Nat pewnie będzie musiał abstynować (abstynentować?) i może podrzucił mnie z powrotem??

Listę będę aktualizował w pierwszym poście...
Pozdrawiam, Radicz.
Moderator: Wilkin
No to super"pew" pisze:skoro piwo to ja bym przyjechał busem a Nat pewnie będzie musiał abstynować (abstynentować?) i może podrzucił mnie z powrotem??
zmieniłam ..."Simone" pisze:Radicz....Kris sprzedał swoją Lancie mojemu tacie, więc nie wiem czy będzie na spocie. A napisałam, że będziemy, bo będę z tatą
Aż jednym pociągiem do Warszawy Zachodniej i dalej 700 m z buta..."Simone" pisze:He he jak Krisowi bedzie sie chciało przyjechac autobusem...bo on jest z Otwocka i kawałek ma do nas.
masz dalmierz w oku czy liczyłeś te metry?"grzole" pisze:Aż jednym pociągiem do Warszawy Zachodniej i dalej 700 m z buta...
Metry podałem na oko z lekkim niedomiarem aby nie zniechęcać Krissa. Poza tym jest jeszcze MZA i aż jeden przystanek do pokonania..."pew" pisze:masz dalmierz w oku czy liczyłeś te metry?"grzole" pisze:Aż jednym pociągiem do Warszawy Zachodniej i dalej 700 m z buta...
Najważniejsze, że Kappa została w rodzinie"Simone" pisze:Radicz....Kris sprzedał swoja Lancie mojemu tacie, wiec nie wiem czy bedzie na spocie.A napisałam ze bedziemy bo bede z tata
eeeeeeeeeeeeeeeehehehehehe"Radicz" pisze:Grzole, a Ty jak zwykle nie będziesz?![]()
![]()
A może zbajeruję Bociana i nas obu zawiezie? Co prawda dziś prawie wymusiła pierwszeństwo, co skończyło się niemal stłuczką, ale mój okrzyk przerażenia w ostatniej chwili osadził ją na miejscu"pew" pisze:skoro piwo to ja bym przyjechał busem a Nat pewnie będzie musiał abstynować (abstynentować?) i może podrzucił mnie z powrotem??
pewnie"dunin" pisze:a przyjmiecie dunina bez samochodu?