Morsko

Zloty i spotkania

Moderator: wujekp

Awatar użytkownika
wujekp
Klubowicz Wspierający
Klubowicz Wspierający

Morsko

Post autor: wujekp » 09 paź 2008, 20:39

Ponowię pytanko. Czy ktoś mnie może oświecić jaki jest aktualny rozkład jazdy? Może udałoby nam się wyrwać na jeden dzień i spotkać się. Jeśli dobrze rozumiem to w sobotę w ciągu dnia następuje okupacja pola golfowego i musielibyśmy przyjechać do Paczółtowic? Czy to aktualne? W jakich godzinach jest planowany pobyt w Paczółtowicach?
Pozdrawiam
Wujek (p)
Lancia Delta III 1.8 tbi, Fiat Croma 2.4
była: Lancia Kappa 2.0T, "Lancia" Voyager/Chrysler T&C 3.8

Liczby nie kłamią, ale kłamcy liczą ...
Jeśli chcesz do mnie napisać wybierz raczej maila zamiast PW - wujekp(małpa)lanciapolska.org - mogę odpowiadać z opóźnieniem na PW :)

Awatar użytkownika
D1
Klubowicz
Klubowicz
Imię: Roman

Morsko

Post autor: D1 » 09 paź 2008, 21:12

Do zobaczenia w sobotę :wink: Na którą godzinę zamawiacie pobudkę :lol:
Pozdrawiam D1
Kontakt: 783 390 662
Obrazek

Awatar użytkownika
strang
Forumowicz/ka
Forumowicz/ka

Morsko

Post autor: strang » 09 paź 2008, 21:44

"wujekp" pisze:Ponowię pytanko. Czy ktoś mnie może oświecić jaki jest aktualny rozkład jazdy? Może udałoby nam się wyrwać na jeden dzień i spotkać się. Jeśli dobrze rozumiem to w sobotę w ciągu dnia następuje okupacja pola golfowego i musielibyśmy przyjechać do Paczółtowic? Czy to aktualne? W jakich godzinach jest planowany pobyt w Paczółtowicach?
Paczóltowice w tym terminie nieaktualne-atrakcja miała być przy okazji wiekszego zlotu. A frekwencja nie dopisała. Wobec powyzszego spotkanie tylko w Morsku.
Strang Delta 1,9td
Obrazek

Awatar użytkownika
KKMisfire
Klubowicz
Klubowicz

Morsko

Post autor: KKMisfire » 10 paź 2008, 8:08

Pole golfowe czy teren ośrodka Morska - wszystko jedno ... spotkanie się z maniakami Lancii bezcenne ...
Pajda z włoskiej stajni.

Awatar użytkownika
prezesjm
Klubowicz
Klubowicz
Imię: Janusz

Morsko

Post autor: prezesjm » 10 paź 2008, 9:15

"arkashka" pisze:
"prezesjm" pisze:Ma ktoś może luźne 1 miejsce w domku , może być w kącie na podłodze :) Nie planowałem ale może choć z piątku na sobotę postaram się zawitać.
Nie znam wielkości domków, chrapię, a moje najmłodsze dziecko często drze się wniebogłosy. Jeśli jesteś w stanie to znieść - zapraszam. Nie wiem tylko jak z łóżkami sprawa wygląda, może weź materac na wszelki wypadek?
Dzięki za zaproszenie ale okazuje się że mam pilny wyjazd w sobotę rano więc nocowanie w Morsku odpada. Może na chwilkę wpadnę po południu ale jeszcze zobaczę.
Pozdrawiam.

Awatar użytkownika
strang
Forumowicz/ka
Forumowicz/ka

Morsko

Post autor: strang » 10 paź 2008, 13:21

Zrobiła się pogoda-za godzinkę jesteśmy w Morsku :lol:
Strang Delta 1,9td
Obrazek

Awatar użytkownika
sebol
Klubowicz
Klubowicz
Imię: Dariusz

Morsko

Post autor: sebol » 10 paź 2008, 19:05

Wszystkim bawiącym się w Morsku Życze udanej integracji i nie zapomnianych wrażeń : yesyes :
LANCIA KAPPA 2.0 Turbo ( była )
Fiat Marea 1.9 JTD ( była )
LANCIA PHEDRA 2.0
Tel. 603088500
Obrazek

tony
Klubowicz
Klubowicz

Morsko

Post autor: tony » 10 paź 2008, 20:37

Bawcie się dobrze i wypijcie za Tonego :) :pifko:

Awatar użytkownika
DAMIAN_S
Klubowicz
Klubowicz

Morsko

Post autor: DAMIAN_S » 10 paź 2008, 21:01

Szkoda tym razem nie damy rady, a tak blisko aż mi przykro. :( : sciana :

Wypijcie nasze zdrowie
DEDRA 1.6 SW SPRZEDANA

waldi-1
Dopiero zaczyna na naszym forum
Dopiero zaczyna na naszym forum

Morsko

Post autor: waldi-1 » 11 paź 2008, 22:52

no i ja chciałem swym nowym nabytkiem przyjechać, ale niestety awaria woza mi na to niepozwoliła :x :cry:

Awatar użytkownika
marmal
Klubowicz
Klubowicz

Morsko

Post autor: marmal » 12 paź 2008, 16:29

Chcę podziękować wszystkim uczestnikom zlotu za przemiłą atmosferę i poświecenie(niektórzy musieli pokonać prawie 700 km i wrócić).Z pewnością warto było bliżej poznać tak wspaniałych ludzi.Aż łza się kręci że już Was nie widzę, niektórzy mogli być z nami tylko parę godzin ale przybyli - chwała Wam za to : yesyes : Trochę zdjęć napstrykaliśmy i z pewnością się pojawią, kwestia czasu.

PS!

Okazało się iż nie wracałem sam do domu. Na przednim siedzeniu pasażera siedziała sobie pszczółka Maja z Morska :) Wypuściłem - jeno nie wiem jak się zaaklimatyzuje w nowym środowisku :(
Pozdrawiam - Marian

Awatar użytkownika
romlen
Założyciel LKP
Założyciel LKP
Imię: Roman

Morsko

Post autor: romlen » 12 paź 2008, 16:30

Zrobiłem niespodziankę i w sobotę podjechaliśmy razem z Romkiem D1 i moją córą na mały rekonesans i spotkanie z uczestnikami. Pogoda rewelacja jak na tą część roku. Towarzystwo pierwsza klasa. Sami najlepsi ludzi z naszego regionu i nie tylko. Pomorze czy Polska centralna także dopisały! Jak widać odległość nie straszna dla tych co chcą.

Oto galeria ośrodka i okolic którą przygotowałem także na celu abyśmy zapoznali się z ośrodkiem szerzej, być może będą tam kolejne spotkania. Warto. Cicha okolica, łatwy dojazd.

A jak było w piękną sobotę październikową? Oto duuuża galeria :)

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Lancia Prisma 1,6IE Symbol '87 (tak tak, dalej u mnie), Lancia Y 1.2 2003 grudzień - ostatni miesiąc produkcji, Lancia Lybra SW 2.0 '99 i nigdy nie widziała gazu; Lancia Gamma Coupe - o tym śnię :)
Tel. 503124557-Orange
Obrazek
Po czym poznać, że komputer uzyska świadomość? Że zamiast informatyka będzie przychodził do niego psycholog.

arkashka

Morsko

Post autor: arkashka » 12 paź 2008, 17:37

Dotarliśmy właśnie do domu, serdecznie wszystkim uczestnikom dziękujemy za przemiłą kompaniję. Nie możemy się doczekać następnych spotkań.
Oto album:
Morsko 2008
Dzień pierwszy, czyli piątek, polegał głównie na wyczekiwaniu kto jeszcze przyjedzie, nawiązywaniu nowych znajomości (do Pana z pierwszego zdjęcia albumu: nawołuję, tym razem publicznie, do zaprezentowania się w dziale "Powitania"), krótko mówiąc: urządzaliśmy się, by po trudach podróży zażyć odrobiny relaksu i czegoś na ciepło.
Dzień drugi, sobota: po śniadanku zapakowaliśmy się w samochody i pojechaliśmy zwiedzać okolicę: zamki, pieczary i kawałek szlaku turystycznego. Przewodnikiem był Strang - dziękujemy! W międzyczasie przyjechali Ci, którym nie było dane bawić się cały weekend (nie wymieniam kto, bo jeszcze bym kogoś pominął - zmęczony jestem trochę :wink: ). Wieczorna integracja trwała niemal do 3 rano.
Niedziela, wbrew pozorom, nie należała do dni straconych. Zaczęliśmy od zdania kluczy, a następnie: kawa, zoo, grzyby i czuuułe, dłuuugie pożegnania. Niekiedy zdublowane jeszcze na trasie.
Oby więcej takich spotkań!

kappa96
Klubowicz
Klubowicz

Morsko

Post autor: kappa96 » 12 paź 2008, 21:48

My też szczęśliwie dotarliśmy do Bydgoszczy, prawie 400km, kierownicę w Dederce przejęła Ola, pożegnanie i pojechali dalej do Podczela, mają jeszcze ok.240km, z niecierpliwością czekamy na telefon od Nich że szczęśliwie dotarli do domu.
Pięknie dziękujemy Wszystkim uczestnikom spotkania w Morsku, tym których znaliśmy już wcześniej i tym których mieliśmy okazję poznać - przemiłej Basi i "małemu" Piotrowi (Chasqui) oraz "niukenowi".
Szczególne podziękowania grzybiarzom, przewodnikowi wycieczki, współlokatorom domku nr.13, wspaniałej rodzince z Warszawy (tam nie ma much !!!), jednodniowym uczestnikom (szkoda że byliście tak krótko!!!)
a szczególnie Oli i Maciejowi którzy Nas zabrali z Bydgoszczy do Morska.
Pięknie dziękujemy i do szybkiego zobaczenia (mamy nadzieję że jeszcze w tym roku!!!).

Beata i Piotr

kappa96
Klubowicz
Klubowicz

Morsko

Post autor: kappa96 » 12 paź 2008, 22:46

A nasze grzyby już się gotują, pachną niesamowicie........
Cudowny weekend, do zobaczenia niedługo.................................

ODPOWIEDZ

Wróć do „::: Zloty i spotkania :::”