Morsko
Moderator: wujekp
Morsko
Żałując iż nie udało mi si uczestniczyć w poprzednim zlocie , dziś za sprawą Stranga byłem i zobaczyłem
Staszku dzięki za wspaniały pilotaż - może w jakiejś formule by nam sie udało. Widoki wspaniałe , ośrodek większość bywalców zna. Z tego co Staszek rozeznał wolny termin to koniec sierpnia. Ciekaw jestem kto by się pisał na powtórkę z rozrywki mając nadzieję iż ci którzy jeszcze nie byli zawitają. Pozdrawiam serdecznie - Marian

Pozdrawiam - Marian
-
- Dopiero zaczyna na naszym forum
- Kontakt:
Re: Morsko
niedawno nabylem druga dederke wiec i ja bym zawital rzut beretem
- maciej_ignys
- Klubowicz
Morsko
Squadra Leszno: 2 szt 

Morsko
he he ...widzę iż Sielpia nie poszła na marne
Ja też mam braki w tym względzie (chciałoby sie wszystkich poznać , pogadać, przetestować autka)a udało się tylko tyle na ile czas pozwolił , super byłoby w towarzystwie Lenina spotkać się z ze wszystkimi uczestnikami ostatniego zlotu
Strang - prosze sprawdź czy ten termin jest nadal aktualny, początek września też był wolny.
Pozdrawiam wszystkich do tej pory poznanych i chciałbym by nas było znacznie więcej

Pozdrawiam wszystkich do tej pory poznanych i chciałbym by nas było znacznie więcej

Pozdrawiam - Marian
-
- Klubowicz
- Imię: mgOmichGD
- Kontakt:
Morsko
Super pisze się
tylko czy to bedzie faktycznie ostatni tydzień czyli 29.30,31?
Jeżeli wcześniej nie dam rady

Morsko
Grzesiu wcześniej z pewnością nie, ale po sprawdzeniu Staszek wrzuci aktualne możliwe terminy i wtedy działamy. chęci spotkania są ogromne- rozmawiałem ze Staszkiem - jutro tel. i więcej szczegółów. Myślę iż się spotkamy nie po raz pierwszy zresztą"lancia1969" pisze:Super pisze siętylko czy to bedzie faktycznie ostatni tydzień czyli 29.30,31?

Pozdrawiam - Marian
-
- Dopiero zaczyna na naszym forum
- Kontakt:
Re: Morsko
cos mi sie wydaje ze w morsku zbierze sie pare lucynek ja juz swoja poskladalem,,tak w miare "jeszcze grila mi brakuje i trzeba prysnac maske ale bedzie dobrze i napewno w morsku juz bedzie schludnie wygladac.
Morsko
Ja tym razem powinienem dotrzeć. Do Sielpii nie puściły mnie finanse i pies 

Szukam kontaktu z posiadaczami lancii bety, części lub całych takich samochodów nawet w bardzo kiepskim stanie
886 877 930
Jeśli trzeba to pomagam forumowiczom autolawetą na preferencyjnych warunkach
886 877 930
Jeśli trzeba to pomagam forumowiczom autolawetą na preferencyjnych warunkach