SSSuper Drift 2011 w Sosnowcu 18-19 czerwca
Moderatorzy: ciociaE, andrzej1
Re: SSSuper Drift 2011 w Sosnowcu 18-19 czerwca
Proponuję 14tą , hala makro Sosnowiec - Wyjście . 

... ja na MAKRO dzisiaj nie jadę - tylko 1/4 w Centrum Sosnowca - będę Tam od 15.45
... dla Tych co nie byli pod MAKRO jeszcze to polecam - naprawdę warto !!!
Lancia Delta II 1.6 PB/LPG
Fiat Tempra 1.6 PB IRL
Fiat Marea Weekend 2.4 TD
Fiat UNO 1.2 ABARTH
Fiat Tempra 1.6 PB IRL
Fiat UNO 1.2 ABARTH
1/4 ponoć cienizna i szkoda kasy... za to na makro byłem nie było nikogo a ja właśnie wróciłem do domku... ^^Sopel pisze:... ja na MAKRO dzisiaj nie jadę - tylko 1/4 w Centrum Sosnowca - będę Tam od 15.45

A595 Competizione `17
Jak to ? Xtx byłMaxPK pisze:1/4 ponoć cienizna i szkoda kasy... za to na makro byłem nie było nikogo a ja właśnie wróciłem do domku... ^^Sopel pisze:... ja na MAKRO dzisiaj nie jadę - tylko 1/4 w Centrum Sosnowca - będę Tam od 15.45

- XTX
- Forumowicz/ka
- Imię: Darek
Dokładnie takbufi pisze:Jak to ? Xtx byłMaxPK pisze:1/4 ponoć cienizna i szkoda kasy... za to na makro byłem nie było nikogo a ja właśnie wróciłem do domku... ^^Sopel pisze:... ja na MAKRO dzisiaj nie jadę - tylko 1/4 w Centrum Sosnowca - będę Tam od 15.45
... dla Tych co nie byli pod MAKRO jeszcze to polecam - naprawdę warto !!!. Ja też na motągu na dwie godziny zawitałem

Pierwszy raz wybrałem się na taką imprezę i muszę przyznać, że wrażenia są nieziemskie

MaxPK dzięki za informację tutaj, bo bez tego pewnie bym nawet nie wiedział, że coś takiego jest w pobliżu

p.s. Bufi, jak pojechałeś, to była jeszcze jedna efektowna "banda"

p.s. 2 gdyby ktoś słyszał o kolejnej tego typu imprezie w naszym rejonie, proszę o info, bo nie chciałbym przegapić

Lybra 1,9 jtd <== moja pierwsza Lancia 

Widziałem na parkingu tylko srebrną lybre na SD, ja stałem bordową kappa zaraz przy wejściu. Podobnie podczas imprezy zdarzyłem zmoknać i wychnać ze 3 razyXTX pisze:Dokładnie takbufi pisze:Jak to ? Xtx byłMaxPK pisze:1/4 ponoć cienizna i szkoda kasy... za to na makro byłem nie było nikogo a ja właśnie wróciłem do domku... ^^Sopel pisze:... ja na MAKRO dzisiaj nie jadę - tylko 1/4 w Centrum Sosnowca - będę Tam od 15.45
... dla Tych co nie byli pod MAKRO jeszcze to polecam - naprawdę warto !!!. Ja też na motągu na dwie godziny zawitałem
Byłem od 12.30 do końca zawodów, a nawet jeszcze ładny kawałek drifttaxi obejrzałem czekając na Żonę
Spod Makro wyjeżdżałem o 19.30. Zdążyłem 3, albo 4 razy zmoknąć i wyschnąć
...a nogi mi do d..py wchodziły od kilkugodzinnego stania
![]()
Pierwszy raz wybrałem się na taką imprezę i muszę przyznać, że wrażenia są nieziemskiemają Goście opanowaną do perfekcji jazdę bokiem
![]()
MaxPK dzięki za informację tutaj, bo bez tego pewnie bym nawet nie wiedział, że coś takiego jest w pobliżuSzkoda tylko, że się nie spotkaliśmy (pewnie dlatego, że jeden drugiego nie rozpoznał
), ale myślę, że to nadrobimy - w końcu codziennie jestem w Rybniku (pracuję tam), a i z reguły przez Żory przejeżdżam
...daj namiary na PW - masz u mnie browara
![]()
p.s. Bufi, jak pojechałeś, to była jeszcze jedna efektowna "banda"![]()
p.s. 2 gdyby ktoś słyszał o kolejnej tego typu imprezie w naszym rejonie, proszę o info, bo nie chciałbym przegapić

Co do spotykania po klasie fan kreciłem się troche po parkingu żeby wychaczyć ziomków no niestety nie poznaliśmy sie, ale za to spotkałem sie ze znajomymi z ffp, co do informacji o tego typu imprezach to spoko będe pamietał i nawet moge jakieś ciekawsze propozycje podsyłać na pw ^^

A595 Competizione `17
... planowana relacja z Sosnowca w TVN Turbo w najbliższy czwartek 23.06.2011 o 17.30 "Królowie driftu"
http://www.tvnturbo.pl/program/2695/view
http://www.tvnturbo.pl/program/2695/view
Lancia Delta II 1.6 PB/LPG
Fiat Tempra 1.6 PB IRL
Fiat UNO 1.2 ABARTH
Fiat Tempra 1.6 PB IRL
Fiat UNO 1.2 ABARTH
MaxPK pisze:co do informacji o tego typu imprezach to spoko będe pamietał i nawet moge jakieś ciekawsze propozycje podsyłać na pw
Zarejestruj sie na stronach SSS i będa Ci wszytsko mailem przysyłać-dwa lata temu w cyklu Gecko Cup-podobna impreza była niedaleko mnie w borsku-,miałem okazję pośmigac tam na 1/4 z powaznymi furami,znane nam ritmo,1040 koni w audi i tego typu fury.i tez wam powiem że z robstonem tez mokliśmy jak wariaci,ale warto było pojechać
Lancia Phedra 2.0 desel...Auto na codzien mojej zonki
Lancia Delta 2.0 turbo-moja zabawka-poki co w czesciach
Volvo xc 90- wół roboczy
Yamaha r1 RN09 plus FZR 600-moje
Aprilia rs125.....poczatki przygody z dwoma kolami mojej zonki
Byly kappy 2.4 lpg +2.4 tds,zeta 2.0 turbo,lybra 1.9 jtd
Lancia Delta 2.0 turbo-moja zabawka-poki co w czesciach
Volvo xc 90- wół roboczy
Yamaha r1 RN09 plus FZR 600-moje
Aprilia rs125.....poczatki przygody z dwoma kolami mojej zonki
Byly kappy 2.4 lpg +2.4 tds,zeta 2.0 turbo,lybra 1.9 jtd
Czemu uważasz że nie jestem zarejestrowany? Z szeroko pojętym tuningiem i imprezami mniej lub bardziej z nim zwiazanymi mam do czynienia na poważnie już z 6 lat wiec te i inne strony nie sa mi obce :pprzemas81 pisze:MaxPK pisze:co do informacji o tego typu imprezach to spoko będe pamietał i nawet moge jakieś ciekawsze propozycje podsyłać na pw
Zarejestruj sie na stronach SSS i będa Ci wszytsko mailem przysyłać-dwa lata temu w cyklu Gecko Cup-podobna impreza była niedaleko mnie w borsku-,miałem okazję pośmigac tam na 1/4 z powaznymi furami,znane nam ritmo,1040 koni w audi i tego typu fury.i tez wam powiem że z robstonem tez mokliśmy jak wariaci,ale warto było pojechać

A595 Competizione `17