SQUADRA ITALIANA
Moderator: Wilkin
SQUADRA ITALIANA
Filutek.
Zgodnie z obietnicą - będę w poniedziałek między godz.11-12-tą ,
na Loteryjki .
- Do zobaczenia .
Zgodnie z obietnicą - będę w poniedziałek między godz.11-12-tą ,
na Loteryjki .
- Do zobaczenia .
SQUADRA ITALIANA
Ostatnio zmieniony 13 kwie 2007, 8:58 przez filip, łącznie zmieniany 1 raz.
SQUADRA ITALIANA
a to długa historia, chwilami mroząca krew w żyłachtuptus pisze:A czemuż to ?? I gdzie to dokładniej jest ??

kiedyś Kappa Blue Lady - obecnie Coupe 20VT 

SQUADRA ITALIANA
Nowy adres mojego warsztatu. Tym razem juz ostatni.
Warszawa Targowek, ulica Lewinowska 43 odchodzaca od Łodygowej.
IPN
Warszawa Targowek, ulica Lewinowska 43 odchodzaca od Łodygowej.
IPN
SQUADRA ITALIANA
wow!!!
jak fajnie.....gratulacje....niedaleki sąsiedzie 

kiedyś Kappa Blue Lady - obecnie Coupe 20VT 

- Nat
- Klubowicz
- Kontakt:
SQUADRA ITALIANA
Brawo Filip, cieszę się, że się jednak zdecydowałeś 
W przyszłym tygodniu przyjeżdżam w odwiedziny

Pozdrawiam
Nat
+ Phedra JTD + Lybra SW 2,0 na emigracji i DS20
Stasiu, co jest najważniejsze w życiu? Staś (2 lata): Luuuuuzik!!! ||| Piotruś (2 lata): Tata, nie ce Pasem, ce Gekiem!
Proszę, używaj polskich znaków! To chyba różnica, czy robisz komuś łaskę, czy laske?
Nat

Stasiu, co jest najważniejsze w życiu? Staś (2 lata): Luuuuuzik!!! ||| Piotruś (2 lata): Tata, nie ce Pasem, ce Gekiem!
Proszę, używaj polskich znaków! To chyba różnica, czy robisz komuś łaskę, czy laske?

- Wujek_2000
- Klubowicz
SQUADRA ITALIANA
To nie do końca była kwestia zdecydowania, raczej organizacji i czasu, teraz trzeba się sprężyć i wszystko pięknie w warsztacie stworzyć, żeby było na picuś glancuś 

Lancia Kappa 3.0 V6 24V 1995 r.
Audi A6 3.0 TDI Quattro 2006 r.
SQUADRA ITALIANA
to może jakiś mini-spocik przy okazji? W końcu oficjalne otwarcie i "oblewanie" warsztatu powinno sie chyba odbyć"Nat" pisze:Brawo Filip, cieszę się, że się jednak zdecydowałeś

Krzysiek
V6
V6
SQUADRA ITALIANA
Filip, w takim razie gratuluję znalezienia ostatecznej lokalizacji, też się niedługo zamierzam do Ciebie wybrać, bo mi kappa wolno jeździ i nie wiem dlaczego. Choć nie ukrywam, że rozważana wcześniej lokalizacja na ochocie bardziej by mi pasowała
Powodzenia w nowym miejscu!

Krzysiek
V6
V6
SQUADRA ITALIANA
tak W przyszly weekend w niedziele zapraszam wszystkich na mini spocik do mnie kazdemu przeglad oczywiscie Jak wiemy przeglady nie kosztuja beda ofcjalne przy wszystkich bedzie smiesznie Parking jest duzy wszyscy wiadą"dellti" pisze:to może jakiś mini-spocik przy okazji? W końcu oficjalne otwarcie i "oblewanie" warsztatu powinno sie chyba odbyć"Nat" pisze:Brawo Filip, cieszę się, że się jednak zdecydowałeś
Zapraszam na taki mini spocik (otwarcie) wszystkich klubowiczow bez wyjatku

SQUADRA ITALIANA
Jasne ze zadzwon i wpadnij trzeba zobaczyc co jest"dellti" pisze:Filip, w takim razie gratuluję znalezienia ostatecznej lokalizacji, też się niedługo zamierzam do Ciebie wybrać, bo mi kappa wolno jeździ i nie wiem dlaczego. Choć nie ukrywam, że rozważana wcześniej lokalizacja na ochocie bardziej by mi pasowała![]()
- Wujek_2000
- Klubowicz
SQUADRA ITALIANA
To się będzie trzeba sprężyć z wyszykowaniem warsztatu żeby obciachu nie było przed ludźmi"filip" pisze:tak W przyszly weekend w niedziele zapraszam wszystkich na mini spocik do mnie kazdemu przeglad oczywiscie Jak wiemy przeglady nie kosztuja beda ofcjalne przy wszystkich bedzie smiesznie Parking jest duzy wszyscy wiadą"dellti" pisze:to może jakiś mini-spocik przy okazji? W końcu oficjalne otwarcie i "oblewanie" warsztatu powinno sie chyba odbyć"Nat" pisze:Brawo Filip, cieszę się, że się jednak zdecydowałeś
Zapraszam na taki mini spocik (otwarcie) wszystkich klubowiczow bez wyjatku
filip Bedzie czadowo

Lancia Kappa 3.0 V6 24V 1995 r.
SQUADRA ITALIANA
Można zabrać grilla i jakiegoś browara?
Jeśli tak, to hucznie otworzymy warsztat klubowy
Czyli co? Następny spocik już jest jasny? Filip, załóż nowy temat w naszym dziale mazowieckim. Coś fajnego się skroi
Pozdrawiam, Radicz.
P.S. Filip, jak możesz, to wpadnij jutro do Norblina!!!

Jeśli tak, to hucznie otworzymy warsztat klubowy

Czyli co? Następny spocik już jest jasny? Filip, załóż nowy temat w naszym dziale mazowieckim. Coś fajnego się skroi

Pozdrawiam, Radicz.
P.S. Filip, jak możesz, to wpadnij jutro do Norblina!!!
SQUADRA ITALIANA
wujek nie marudz zrobi sie napewno skoncze do niedzieli
tak grila browara jak kto woli ja dzieki ale bardzo prosze mi nie przeszkadza fajnie juz zakladam nowy temat Spocik sie kroi

tak grila browara jak kto woli ja dzieki ale bardzo prosze mi nie przeszkadza fajnie juz zakladam nowy temat Spocik sie kroi