Witam
mam pytaine do warszawiaków: gdzie jest duży wybór laptopów i w rozsądnych cenach? jakie sklepy możecie polecić? Bo będę na weekend w W-wie i chciałbym pooglądać co nieco i możę coś kupić od razu...
Re: Notebooki w Warszawie
Moderator: Wilkin
Spory wybór w Karen Notebook ale mają raczej drogo /np sklep w Arkadii/ możesz też popatrzeć na ich strocne karen."DZIDA" pisze:Witam
mam pytaine do warszawiaków: gdzie jest duży wybór laptopów i w rozsądnych cenach? jakie sklepy możecie polecić? Bo będę na weekend w W-wie i chciałbym pooglądać co nieco i możę coś kupić od razu...
Taniej jest na agito.pl a siedzibę mają na Jagiellońskiej czyli niedaleko Bródna

oprócz w/w masz jeszcze Electro World i Media Markt
szukałam czegoś dla siebie, ale z wyposażeniem, z którym ja bym chciała są jeszcze za drogie jak na moją kieszeń

kiedyś Kappa Blue Lady - obecnie Coupe 20VT 

karen - diabelnie drogo
agito - sprawdziłęm i nie mają takiej konfiguracji jak ja chcę :]
zajrzę do media i elektro jak będę ...
agito - sprawdziłęm i nie mają takiej konfiguracji jak ja chcę :]
zajrzę do media i elektro jak będę ...
- Nat
- Klubowicz
- Kontakt:
Notebooki w Warszawie
Pole za stodołą.
Mokotowskie
w weekendy.
Mokotowskie

Pozdrawiam
Nat
+ Phedra JTD + Lybra SW 2,0 na emigracji i DS20
Stasiu, co jest najważniejsze w życiu? Staś (2 lata): Luuuuuzik!!! ||| Piotruś (2 lata): Tata, nie ce Pasem, ce Gekiem!
Proszę, używaj polskich znaków! To chyba różnica, czy robisz komuś łaskę, czy laske?
Nat

Stasiu, co jest najważniejsze w życiu? Staś (2 lata): Luuuuuzik!!! ||| Piotruś (2 lata): Tata, nie ce Pasem, ce Gekiem!
Proszę, używaj polskich znaków! To chyba różnica, czy robisz komuś łaskę, czy laske?

Notebooki w Warszawie
oszzz fak - rzeczywiście zapomniałem o giełdzie...."Nat" pisze:Pole za stodołą.
Mokotowskiew weekendy.