ŁÓDŹ 2005 - Zolt ogólnopolski

Zloty i spotkania

Moderator: wujekp

Awatar użytkownika
Adam L.
Klubowicz
Klubowicz

Post autor: Adam L. » 20 cze 2005, 9:26

Widzę, że zlot ogólnopolski odsuwa się coraz dalej i raczej jest pewne że nic z tego nie będzie. A może by tak powtórzyć Łódź ew wrześniu lub październiku???????? Ci co byli pewnie się pofatygują więc frekfencja dopisze. Myślę że te spotkanie mogłoby wejść na stałe do naszego kalendarza spotkań. :D Tam w końcu odbył się piewszy nasz zlot niech będzie to taką tradycją. Możemy się spotkać w tym samym miejscu a potem kolumną gdzieś podjechać. Torell myśle że to najlepszy pomysł na jaki nas dziś stać, centrum Polski, szlak przetarty, ustal jeden sztywny termin bo inaczej nic z tego nie będzie. Nie chcę nic narzucać ty tu rządzisz :lol:
STIG

Awatar użytkownika
Torell007
Założyciel LKP
Założyciel LKP
Imię: Michał

Post autor: Torell007 » 20 cze 2005, 9:30

Adam, też już o tym myślałem :D ale mam jeszcze jedną prośbę do Ciebie - jeśli masz taką możliwość to gg by Ci się przydało ... lepszy kontakt z Tobą bym miał i ja i Romek :D
Wiele serc, jedno bicie, ciężarówki ponad życie ;-)

Obrazek

Awatar użytkownika
Adam L.
Klubowicz
Klubowicz

Post autor: Adam L. » 20 cze 2005, 10:42

Niestety kontakt z Wami tylko w pracy bez gg, ale zostaje jeszcze telefoniczny. Może spotkamy się w Łodzi, co o tym sądzisz?????????

KJ
Klubowicz
Klubowicz

Post autor: KJ » 20 cze 2005, 16:27

W Łodzi to i ja się chętnie pojawię. Zresztą z tego co pamiętam, to Łódź padła jako propozycja miejsca na spot grupowy i spotkała się z przychylnym nastawieniem grupy.
Więc może by rzeczywiście coś zorganizować?
******* KJ ******

Awatar użytkownika
Kubek
Klubowicz
Klubowicz
Kontakt:

Post autor: Kubek » 20 cze 2005, 17:15

No bo z warszawy to jak rzut ziemniakiem w pole do lodzi ale ino łodemnie to w jak chwastem po łoczach na komarze przez los jechoć i jeszcze ino im dalej od podkarpacia tym bardziej drogi *ujowe a do łodzi do ju bym nawet tracktorem ni dojechał bo drogi jak i na u was na śląsku jak by kumbajnem zorane całe co innego z crackowa do katowic bądź łodemnie do lublina :)
Juz bez Lancia ale dalej w Klubie :)

Awatar użytkownika
mustafi
Forumowicz/ka
Forumowicz/ka

Post autor: mustafi » 20 cze 2005, 17:26

a łodemnie to droga prusta jak grobla miedzy stawkiem stefanowym a zygmuntowym ale kurna czasu niedostatek jakoby zyta w spichlerzu bidoka.
Obrazek

Awatar użytkownika
rado
Forumowicz/ka
Forumowicz/ka

Re: ŁÓDŹ 2005 - Zolt ogólnopolski

Post autor: rado » 20 cze 2005, 22:22

"Adam L." pisze: Torell myśle że to najlepszy pomysł na jaki nas dziś stać, centrum Polski, szlak przetarty, ustal jeden sztywny termin bo inaczej nic z tego nie będzie. Nie chcę nic narzucać ty tu rządzisz :lol:
STIG
Dla mnie miejsce obojętne , ale co do sztywnej , wcześniej ustalonej daty , to owszem. Myślę że nie tylko ja , ale wielu z nas ma taką pracę , albo taki tryb życia , że bez organizacji w kalendarzu to daleko się nie zajedzie. A termin wpisany w kalendarz pozwoli zorganizować sobie czas wolny , aby zaznać chwilę odprężenia
----------------------
Rado
Zeta 2.1TD
0506 009 657
----------------------

Anonymous

Post autor: Anonymous » 22 cze 2005, 13:41

łódź ok

Sołtys
Dopiero zaczyna na naszym forum
Dopiero zaczyna na naszym forum

Post autor: Sołtys » 03 lip 2005, 20:13

hej, jestem wsrod was nowy, ale chetnie wezme udzial w zlocie, jednak podanie terminu z wyprzedzeniem to podstawa (praca - trzeba zarobic na benzynke). jesli sie nie myle to w lodzi sa organizowane targi weteranow, nie znam jednak terminu, ale jesli daloby rade zestroic jakos terminy zlotu lancisti i weteranow byloby wprost cudownie (potrzebuje paru drobiazgow do mojej delty i moze tam bym cos znalazl)
Sołtys

Anonymous

Post autor: Anonymous » 08 lip 2005, 10:55

Jak znam zycie to ze zlotu ogolnopolskiego w wakacje nic nie wyjdzie.

Lepiej jest przesunac to na wrzesien.
Tak na marginesie kilka tych zlotow juz mialo byc i poza regionalnymi to nic z tego nie wychodzi............

Awatar użytkownika
jaandrz
Forumowicz/ka
Forumowicz/ka
Kontakt:

zloty i spotkania

Post autor: jaandrz » 12 lip 2005, 11:11

Łódź, jestem za ale koniec września najwcześniej. Może nawet październik bo to już na 90% koniec wakacji. Złota Polska Jesień to czas na takie spotkania.
Kappa 2,4 JTD

Kabar
Klubowicz
Klubowicz
Kontakt:

Post autor: Kabar » 18 lip 2005, 20:25

ŁÓDŹ jak najbardziej!!!
Obrazek

Awatar użytkownika
Adam L.
Klubowicz
Klubowicz

Post autor: Adam L. » 19 lip 2005, 8:09

No to chyba mamy jednomyślność. Przynajmniej narazie, teraz tylko czekać na odgłos Torella. :)
Może jeszcze odezwałby się ktoś z Lancia Team bo widzę że chć to ich tereny to nie przejawiają jakiejś inicjatywy 8)
Jeszcze jedno możemy bezpłatnie umieścić nasze informacje o zlocie w TVN TURBO!!!!!!!!!!!
Jedyny warunek to przesłanie danych co najmniej na 2 tygodnie przed terminem zlotu, a treść nie może przekraczać 350 znaków. Wiadomość należy wysłać na adres >kalendarium@tvn.pl.
Chyba niezły pomysł :?: :?:

Awatar użytkownika
Torell007
Założyciel LKP
Założyciel LKP

Post autor: Torell007 » 19 lip 2005, 9:20

Pomysł jest dobry, jeśli zaś chodzi o mnie to nie wiem jak się mi w życiu ułoży. Do końca sierpnia wykluczone wyjazdy z powodu pracy ... We wrześniu jadę z wizytą na śląsk. A w październiku prawdopodobnie znikam prawie na rok ( wojsko o mnie pamięta ;) ).

Już teraz inforumuję, że w moich klubowych obowiązkach do mojego powrotu zastąpią mnie Roman Lenort ( na forum znany jako Romlen) i Tomasz ( m.in. administracja forum ). Oboje będą się konsultowali z Klubowiczami w sprawach zlotów oraz ostatecznie zatwierdzali miejsce i termin, dotyczy to również wszystkich innych kwestii związanych z L.K.P.
Wiele serc, jedno bicie, ciężarówki ponad życie ;-)

Obrazek

Awatar użytkownika
Adam L.
Klubowicz
Klubowicz

Post autor: Adam L. » 19 lip 2005, 9:46

To skoro będziesz na śląsku we wrześniu to może tak zorganizujemy nasz zlot w Ogrodzieńcu abyś się załapał. :lol: :lol: :lol:

ODPOWIEDZ

Wróć do „::: Zloty i spotkania :::”