ze moja lyka troche za duzo, aktualnie jezdze glownie po miescie.
Byc moze nalezy pojechac do ASO na jakies regulacje itp.
Czekam na opinie ! Max.

Moderator: stabraf
"hamax" pisze:Mam do WAS pytanie. Ile wam pali Lybra 1,8 combi, bo wydaje mi sie
Czekam na opinie ! Max.![]()
![]()
Moja w upaly z klima na maxa i konkretnym bucie po miescie dochodzi do 14l"hamax" pisze:Mam do WAS pytanie. Ile wam pali Lybra 1,8 combi, bo wydaje mi sie
Czekam na opinie ! Max.![]()
![]()
Chciałem oszczędniej i założyłem z BLOS'em. Wyszło tanio, działało i skończyło się rozwaleniem kolektora. Jeżeli jesteś zainteresowany, to w moich postach wszystko dokładnie opisałem. Obecnie mam sekwencyjną BRC. Bezproblemowa jazda. Nie zapala mi się błąd, a czytałem tu i tam, że zapala się przy instalacji STAG. To jednak musieliby potwierdzić lub zdementować inni. BRC jest bardzo dobra. Kosztowała mnie 2800 zł. w sieci CZAKRAM."hamax" pisze:Petrus ! Poniewaz mysle o gazie w swojej Librze, podpowiedz jaka
instalacje powinno sie zastosowac i ile to mniej wiecej kosztuje ?
pozdrawiam ! Max.![]()
![]()
Niestety te silniki się różnią."Taz" pisze:jak widać u mnie w podpisie, ojciec założył Stag 300, koszt 3000zł, problemów na razie brak.. instalacja zakładana w Agatówce koło Stalowej Woli u człowieka który ma dyplomy odnośnie instalacji LPG już sprzed 30(!) lat.
Klik 1."hamax" pisze:Petrus! A moze bys byl uprzejmy powiedziec jaki olej sie leje do Lybry 1,8
Dzisiaj zauwazylem ze mam na granicy minimum no i chyba trzeba dolac
lub wymienic 100%, lecz nie wiem jaki bylby najlepszy. A tak wogole czy
przy przebiegu 85.000 km to autko ma prawo juz brac olej? Pozdrawiam!
Max. Krakow.![]()
![]()
.