Kappa - podgrzewanie siedzeń

Awatar użytkownika
DJMordziak
Forumowicz/ka
Forumowicz/ka

Kappa - podgrzewanie siedzeń

Post autor: DJMordziak » 07 cze 2007, 20:05

Witam!
Wczoraj jak odkurzałem samochód (Kappa) jakimś cudem wciągneło mi guzik od podgrzewania siedzeń szukalem go ale nie znalazlem niewiem co sie z nim stalo, zaczolem go wyjmowac i pod nim jest tyle kabla ze aż straszne, myslalem ze siedzenia sa podgrzewane orginalnie ale po tym co zobaczylem chyba nie na zdjeciu widac jakie ja mam guziki i mam pytanie czy one są orginalne i w dobrym miejscu czy poprostu ktos sobie tam i taki zalozy?? wiem ze jak sa elektryczne siedzenia to sa tam przy siedzeniu gdzie sie ustawia wszystko a ja niema elektrycznych siedzen, musze zdobyc jakis guzik podobny popatrzcie na zdjecie i pomozcie
Obrazek

Awatar użytkownika
Bartexxx
Dopiero zaczyna na naszym forum
Dopiero zaczyna na naszym forum

Podgrzewanie siedzeń w kappie

Post autor: Bartexxx » 07 cze 2007, 22:43

Cześć, może jestem w błędzie, ale wydaje mi się, że podgrzewanie siedzeń w Kappach wstępowało tylko w parze z elektryką. Ja mam elektryczne i podgrzewane fotele, a przeciski od podgrzewania są po bokach pod siedziskiem.
Tak więc, może się mylę, ale chyba masz nieoryginalne podgrzewanie - w każdym razie pierwszy raz takowe widzę...

pozdr.
Lancia Kappa 2.4 jtd
Lancia Delta 1.8 8v
Honda Prelude 2.0 12v
Daewoo Tico 0.8 6v

Lewutek
Forumowicz/ka
Forumowicz/ka

Post autor: Lewutek » 08 cze 2007, 10:53

też pierwszy raz widzę taki "patent" : zdziwiony : ...normalnie jest na zewnętrznym brzegu siedzenia
Buraczany Wóz, "ف"opel, "ف"A"Ł‚"di, VW ... Obrazek
aktualnie turlam się™ od lat ... KAPISZONOLOT-em 2,4LX z "heblami" BREMBO ... na Blosie ... jest i K2,0T 20V

Awatar użytkownika
Marcin_D
Klubowicz
Klubowicz

Post autor: Marcin_D » 08 cze 2007, 14:16

Na 100% to nie jest oryginalne podgrzewanie. A zobacz w worku z odkurzacz czy nie ma takowego przycisku. Nie wiem czy przypadkiem takie przyciski to nie są z Opla albo VW.
Lancia i jeszcze raz Lancia

Lancia Kappa 2,4 20V LX Bi-Power

ODPOWIEDZ

Wróć do „Nadwozie i wnętrze”