Kappa - stabilizator
Kappa - stabilizator
Kuna no nawalił mi stabilizator (przednie zawieszenie) no i teraz mój mechanik szuka aby kupic. Nowy w ASO ok 1000 zł!!!!!
"My Lancisti musimy sie trzymac razem" Arystoteles
Kappa - stabilizator
Arek , popytaj tu http://www.emf.krakow.pl/kat/index2.html , moze akurat maja jakis zamiennik.
k 2.4 - było i minęło.
??? ?? ?????? ,? ??????? ,?????? ??? ??????!
??? ?? ?????? ,? ??????? ,?????? ??? ??????!
- tomek
- Klubowicz Wspierający
- Imię: Tomek
- Kontakt:
Re: stabilizator
A w Vemapolu nie maja?"Arek" pisze:Kuna no nawalił mi stabilizator (przednie zawieszenie) no i teraz mój mechanik szuka aby kupic. Nowy w ASO ok 1000 zł!!!!!
- tomek
- Klubowicz Wspierający
- Kontakt:
Kappa - stabilizator
A uzywka Cie nie interesuje?"Arek" pisze:No niestety tylko oryginał.
- tomek
- Klubowicz Wspierający
- Kontakt:
Kappa - stabilizator
No nie wiem, ale mozna podzwonic na ogloszenia (z gieldy samochodowej):"Arek" pisze:A w jakim stanie i za ile?
(2.0,2.4,3.0). części blach i mech., el. cięte, zawieszenia, Warszawa, tel. (0-505) 828-369
ins.gaz. wszystkie części blacharskie i mechaniczne, Łódź, tel. (0-602) 225-911
(2.4). wszystkie części blacharskie i mechaniczne, możliwa wysyłka, tel. (0-609) 468-603
(3.0,24V6), automatic, ABS, wsp.kier., c.zamek z pilotem, al.felgi, el.ster.lusterka, el.ster.szyb, alarm, klima, poduszka pow. dużo części, poduszki pow., elementy blacharskie, tel. (0-606) 253-104
(2.0), części blacharskie, airbagi, zamszowa tapicerka, tel. (0-609) 770-729
Darmax
Częstochowa, ul. Jagienki 32
tel. (0-34) 324-72-90, 0 601 41-26-36
Kappa - stabilizator
No to siadam do dzwonienia, może coś wykukam. Jak na razie znalazłem nówkę za ok 800 zł (w ASO 1050). Podobno końcówki - niestety niewymienialne - (mechanik określił to jako kostki
) stabilizatora się wyrabiają i mozna to siakoś regenerować. Jutro mam miec jakieś namiary.

Kappa - stabilizator
Znalazłem uzywany stabilizator za 300 zł. Ale huk go wie ile to jeszcze wytrzyma. No zobaczymy w niedziele co tam siedzi w mym kapiszczu. Compablo jeszcze raz wielkie dzieki za pomoc.
i do zobaczenia w niedziele. Może wpdne na schabowego na rynku w Pułtusku 

Kappa - stabilizator
Faktycznie
Polecam wszystkim przejeżdżającym lub goszczącym w Pułtusku schabowe w Okruszku w rynku.
Za niecałe 7 zł całe danie ze schabowym.
Fajna jadłodajnia. Jak ktoś przyjedzie z Warszawy to trudno mu uwierzyć, że za tak śmieszne pieniądze można zjeść fajny obiadek.
Polecam wszystkim przejeżdżającym lub goszczącym w Pułtusku schabowe w Okruszku w rynku.
Za niecałe 7 zł całe danie ze schabowym.
Fajna jadłodajnia. Jak ktoś przyjedzie z Warszawy to trudno mu uwierzyć, że za tak śmieszne pieniądze można zjeść fajny obiadek.
Kappa 2.0 20V
Dodge Caravan 2.4
502-71-55-69
Dodge Caravan 2.4
502-71-55-69
Re: stabilizator
witaj arek,podaje nr telefonu w siedlcach do goscia o ktorym pisalem kiedys.firma nazywa sie MARKO gosciu Mariusz Romanczuk tel 0601318378 i stacjonarny 0/25/6445896 daj znac czy zalatwiles.Gosciu ktory mi go polecil mowi ze on wyciagnie tz zdobedzie wszystko co tylko jest do zdobycia .pozdrowienia romo"Arek" pisze:Kuna no nawalił mi stabilizator (przednie zawieszenie) no i teraz mój mechanik szuka aby kupic. Nowy w ASO ok 1000 zł!!!!!
Romo Kappa 2000 Turbo (LPG)
- tomek
- Klubowicz Wspierający
- Kontakt:
Kappa - stabilizator
Arku, czy wararia stabilizatora to bylo moze uszkodzenie lacznika miedzy stabilizatorem a wahaczem? Jezeli tak to jak z tym sobie w koncu poradziles?"Arek" pisze:Znalazłem uzywany stabilizator za 300 zł. Ale huk go wie ile to jeszcze wytrzyma. No zobaczymy w niedziele co tam siedzi w mym kapiszczu. Compablo jeszcze raz wielkie dzieki za pomoc.i do zobaczenia w niedziele. Może wpdne na schabowego na rynku w Pułtusku
Kappa - stabilizator
Wymieniłem cały stabilizator. Ehh 750 zł ale nowy i oryginał (innych czyli zamieników podobno nie robia). No i chodzi jakoś
- tomek
- Klubowicz Wspierający
- Kontakt:
Kappa - stabilizator
Kappa jutro badz we srode idzie d mechaniora na kompleksowy zabieg"Arek" pisze:Wymieniłem cały stabilizator. Ehh 750 zł ale nowy i oryginał (innych czyli zamieników podobno nie robia). No i chodzi jakoś

Kappa - stabilizator
Tomek no o Lucyne trza zadbać musowo przed wyjazdem. Bo rozkraczony kappiszon na drodze to trochę ... hmm obciach??