Y - niewielkie zapocenie
Y - niewielkie zapocenie
zauwazylam tlusta plame kolo silnika na moje oko to niewielkie zapocenie ale nie znam sie i nie wiem na ile to jest powazne - moze ten typ tak ma prosze o pilne odp. ... z gory wielkie dzieki za kazde info
Ypsilon - niewielkie zapocenie
A skąd jesteś, jaki masz motor w Y, jaki rok produkcji, gdzie dokładnie są te wycieki 

Ciniminis nie obraź się czasami, poprzedni post miał rozwiązać twój problem(jaki silnik , rok produkcji), natomiast uzupełnienie profilu ma pomóc tobie, może w pobliżu twojej miejscowości mieszka ktoś z clubu który też posiada Y i mógłby na chwile podjechać albo ty do niego. 

z małym poslizgiem ...
ale ja sie nie gniewam... zapomnialam hasla i loginu i w ogole ...
odpowiadam na Twoje pytania
1. silnik 1,1 benzyna
2. rok 98
ps. dzieki za zainteresowanie
ale ja sie nie gniewam... zapomnialam hasla i loginu i w ogole ...
odpowiadam na Twoje pytania
1. silnik 1,1 benzyna
2. rok 98
ps. dzieki za zainteresowanie

- romlen
- Założyciel LKP
- Imię: Roman
Każdy silnik kapie. Jedynie nowe są suche. Musisz sprawdzić skąd się ten olej sączy. Jeśli w okolicach uszczelek to wymiana, jeśli mało to zaplanować wymianę a nie szaleć od razu. Jeśli blok albo coś poważnego to problem. Kiedyś widziałem pękniętą miskę olejową u kogoś...
Lancia Prisma 1,6IE Symbol '87 (tak tak, dalej u mnie), Lancia Y 1.2 2003 grudzień - ostatni miesiąc produkcji, Lancia Lybra SW 2.0 '99 i nigdy nie widziała gazu; Lancia Gamma Coupe - o tym śnię 
Tel. 503124557-Orange

Po czym poznać, że komputer uzyska świadomość? Że zamiast informatyka będzie przychodził do niego psycholog.

Tel. 503124557-Orange

Po czym poznać, że komputer uzyska świadomość? Że zamiast informatyka będzie przychodził do niego psycholog.
Odp: Ypsilon - niewielkie zapocenie
Eee, nie przejmuj sie."ciniminis" pisze:zauwazylam tlusta plame kolo silnika na moje oko to niewielkie zapocenie ale nie znam sie i nie wiem na ile to jest powazne - moze ten typ tak ma prosze o pilne odp. ... z gory wielkie dzieki za kazde info
Moj silnik sie tez poci, tez na poczatku wyobrazalem sobie niewiadomo co, ale mnie mechanik uspokoil. Podobno wszystkie sie poca a w szegolnosci fiatowskie.
:skeub:
Odp: Ypsilon - niewielkie zapocenie
o nie nie moi mili nie każdy fiacik sie poci to kwestia uszczelek jak romlen wspomniał nowe sie nie poca jezeli sie poci to zanczy ze uszczelka juz jest na granicy wytrzymałości potem bedzie ciekło niestety. A nie oszukujmy zeby miec efekty trzebna kupic nowe porzadne uszczelki nigdy w zyciu korkowych .....Ale pocenie to nie tragedia jeszcze ale wyciek juz taak.."Lukass" pisze:Eee, nie przejmuj sie."ciniminis" pisze:zauwazylam tlusta plame kolo silnika na moje oko to niewielkie zapocenie ale nie znam sie i nie wiem na ile to jest powazne - moze ten typ tak ma prosze o pilne odp. ... z gory wielkie dzieki za kazde info
Moj silnik sie tez poci, tez na poczatku wyobrazalem sobie niewiadomo co, ale mnie mechanik uspokoil. Podobno wszystkie sie poca a w szegolnosci fiatowskie.
:skeub:
pozdro 2fines
VW VARIAT 130hps
"I po co niszczyć sobie zdrowie głupotą innych !!! " 2fines
"I po co niszczyć sobie zdrowie głupotą innych !!! " 2fines