hehe, Kubek jeszcze nie wie co mu szykujemy za te zderzaki i szyberdach o innych glutach nie wspomnę ...Bede, bede !A Ty sobie zmywacz przygotuj na te moje/Twoje zderzaczki
:D:D

Moderatorzy: matis1906, topcio, Energetyk
hehe, Kubek jeszcze nie wie co mu szykujemy za te zderzaki i szyberdach o innych glutach nie wspomnę ...Bede, bede !A Ty sobie zmywacz przygotuj na te moje/Twoje zderzaczki
:D:D
No nie żartuj, boe nie będziemy mieć czym wracać do domuKubek pisze:Hhehe skoro to takie gluty to czemu ciagle z nimi jezdzi, zamiast zmyc ?albo pomalować ?
widać się podoba
zreszta jak moj diesel tam dojedzie to od razu stara farba i jakas ukryta szpachla wam z samochodów podlatuje od tego hałasu i drgań
![]()
Nie wszyscy będą zwiedzaćKubek pisze:Spoko spoko Fajek pojawie się tylko pewnie troche pozniej bo nie chce mi sie zwiedzać Zamków i innych tam takich
zoom pisze:HeheCala zime liczylem na to ze ktos sie nie zdazy zatrzymac za mna. No ale niestety, "frędzle" zostały
Artur, zastanawiam sie tylko co bedzie bardziej wymierne.. kleczenie na grochu, łamanie kołem czy "kij" w mrowisko
pozdr.
To az strach pomyslec jak ona teraz by wygladalaKubek pisze:zoom pisze:HeheCala zime liczylem na to ze ktos sie nie zdazy zatrzymac za mna. No ale niestety, "frędzle" zostały
Artur, zastanawiam sie tylko co bedzie bardziej wymierne.. kleczenie na grochu, łamanie kołem czy "kij" w mrowisko
pozdr.
Kurde Zoom ta farba to mi odpryskiwała nawet jak myłem nią Karcherem więc nie wiem co masz z tym za problem heheh :)ale Ehh jak tylko takie "łaskotki" dla mnie macieto znaczy jednak że nie tak źle z tą Dedrą
zresztą Zoom w ogóle miałeś szczęście że Ci sprzedałem tą Lancię, bo już miałem się rozmyślić jak Cię zobaczyłem
![]()
![]()
Fajne to całe zamieszanie,zoom pisze:To az strach pomyslec jak ona teraz by wygladalaKubek pisze:zoom pisze:HeheCala zime liczylem na to ze ktos sie nie zdazy zatrzymac za mna. No ale niestety, "frędzle" zostały
pozdr.
Kurde Zoom ta farba to mi odpryskiwała nawet jak myłem nią Karcherem więc nie wiem co masz z tym za problem heheh :)ale Ehh jak tylko takie "łaskotki" dla mnie macieto znaczy jednak że nie tak źle z tą Dedrą
zresztą Zoom w ogóle miałeś szczęście że Ci sprzedałem tą Lancię, bo już miałem się rozmyślić jak Cię zobaczyłem
![]()
![]()
Btw. moze chcesz ją odkupić ?
Dokonczysz projekt
A juz sie balem ze nie znajde jakiegos powodu na piwko dzisiajDudi pisze:No w końcu się doczekaliśmy. Chyba się dzisiaj napiję za to![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
No coś Tyzoom pisze:A juz sie balem ze nie znajde jakiegos powodu na piwko dzisiajDudi pisze:No w końcu się doczekaliśmy. Chyba się dzisiaj napiję za to![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()