Lybra - pedał sprzegła nie odbija do końca
Lybra - pedał sprzegła nie odbija do końca
Jak w temacie może jakieś sugestie rady wskazówki
Jak podniosę noskiem od buta to pozostaje nie opada, a po wcisnięciu i zmianie biegu nie dochodzi do góry do max pozycji
No tak zapomniałem Lancia Lybra 1,9 JTD
Jak podniosę noskiem od buta to pozostaje nie opada, a po wcisnięciu i zmianie biegu nie dochodzi do góry do max pozycji
Odp: Lybra-pedał sprzegła nie odbija do końca
Poszukaj było już na forum o sprężynce podnoszącej pedał sprzęgła. Prawdopodobnie to właśnie to.
G.Furtak
Ducati ST-2 /Lancia Lybra SW 2.4 JTD /Saab 90016v
Lancia. Il Granturismo.
Ducati ST-2 /Lancia Lybra SW 2.4 JTD /Saab 90016v
Lancia. Il Granturismo.
Sprawdź sprężynkę.gregi pisze:Jak w temacie może jakieś sugestie rady wskazówki
A jeżeli to pompa hydrauliczna to zgłoś się do mnie. Mam na zbyciu za półdarmo.
Spręzynka w porządku tylko jak sprawdzić czy pompa działa prawidłowo jakieś wskazówki plisskaeres pisze:Sprawdź sprężynkę.gregi pisze:Jak w temacie może jakieś sugestie rady wskazówki
A jeżeli to pompa hydrauliczna to zgłoś się do mnie. Mam na zbyciu za półdarmo.
Organoleptycznie.
Schyl się o zobacz z latarką.
A jak się nie da to musisz ją zdemontować (3 śruby + zawleczka przy pedale sprzęgła + wężyki).
Schyl się o zobacz z latarką.
A jak się nie da to musisz ją zdemontować (3 śruby + zawleczka przy pedale sprzęgła + wężyki).
-
- Dopiero zaczyna na naszym forum
Witaj
Ja miałem podobny przypadek. Pedał sprzęgła po zmianie biegów nie odbijał mi do końca. Działo się tak przez kilka dni. Co się okazało zrobiła się dziurka w przewodzie hydraulicznym przy wysprzęgliku sprzęgła, wyciekł cały płyn i stanąłem na środku miasta
Radze sprawdzić czy u Ciebie nie dzieje się podobnie żeby nie było niespodzianek 
Pozdrawiam
Ja miałem podobny przypadek. Pedał sprzęgła po zmianie biegów nie odbijał mi do końca. Działo się tak przez kilka dni. Co się okazało zrobiła się dziurka w przewodzie hydraulicznym przy wysprzęgliku sprzęgła, wyciekł cały płyn i stanąłem na środku miasta

Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 22 mar 2010, 21:52 przez miszax, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Po raz 4 Polskie znaki
Powód: Po raz 4 Polskie znaki