Zlot uważam za naprawde bardzo udany.Organizacja (LanciaTeam i Lancia Klub Polska) też się spisała

Jeszcze raz wszystkich pozdrawiam którzy przybyli oraz tych co niestety nie mogli dojechać

Moderator: wujekp
fotki będą, i to zapewne w dużej ilości."FajeK" pisze:dobra a jakies foty filmy itp bom bardzo ciekaw jakie były atrakce co sie działo itd opowiadac ze szczegołami![]()
Się nie wygłupiajcie, dość nas pokarało, że nie moglismy przyjechać..."dellti" pisze:A co do szczegółów, to ... trzeba było być na zlocie
człowieku stawałem na głowie i klaskałem uszami zeby być na zlocie nio ale nie wyszło jakby jeszcze dzisij do wieczora by zlocik trwał to byłbym na 100 % moze na chwilke ale zawsze to cos"dellti" pisze:fotki będą, i to zapewne w dużej ilości."FajeK" pisze:dobra a jakies foty filmy itp bom bardzo ciekaw jakie były atrakce co sie działo itd opowiadac ze szczegołami![]()
A co do szczegółów, to ... trzeba było być na zlocie
Osiemdziesiąt kilka na liczniku. Dzięki, że czekałeś ale trochę długo gadaliśmy z panem policjantem i koniec końców dostałem tylko upomnienie."Luckyy" pisze:ROGER7 ile miales na tej 70 ?? i ile Ci wlepili ?
czekalem na Ciebie na STATOILu ale po 20 min pojechalem bo sie nie moglem doczekac ...