Tylko kilka sztuk, bo nie robilem wiecej, gdyz widzialem wielu fotografow

Moderator: wujekp
Zdalnie steruje niektórymi osobami służbowo jeżdżącymi Lanciami ?"Kojak" pisze:A co z nim nie tak?
Sprezyny byly niedawno robione, pelen bagaznik (po brzegi, bo 10 dni poza domem) i butla z LPG 85 l. (malo gazu ale sama tez troche wazy) do tego moja rodzinka z tylu"Luckyy" pisze: PS. Tomek - Ty miales to auto tak mocno zaladowane ze tyl tak przysiadl (ostatnie zdjecie)?? Czy moze sprezyny sa do wymiany ?
Ustawiala sie kolumna i po zatrzymaniu sie kazdy chcial zrobic fotki, wiec wyglada jak grupowe siku"lukasz22i" pisze: to zdjecie jest fajne, chciało by sie rzec, chłopaki czas an siku:)
"tomek" pisze:Ustawiala sie kolumna i po zatrzymaniu sie kazdy chcial zrobic fotki, wiec wyglada jak grupowe siku"lukasz22i" pisze: to zdjecie jest fajne, chciało by sie rzec, chłopaki czas an siku:)
Ja tam widziałem, jak niektórzy sikali"tomek" pisze:Ustawiala sie kolumna i po zatrzymaniu sie kazdy chcial zrobic fotki, wiec wyglada jak grupowe siku"lukasz22i" pisze: to zdjecie jest fajne, chciało by sie rzec, chłopaki czas an siku:)