Kto ma taką Fulvie na mazowszu !!!!
Moderator: Wilkin
- Patryklancia
- Specjalista ds. części zamiennych

Larry123 jestem w szoku
mój ukochany samochodzik!!! jaka ona jest śliczna... ja mam taką wersję... ale resorakową... o rany to moje malutkie marzenie
..i jeszcze jeździ po Wa-wie?...?? nie zarejestrowałam tego pięknego widoku..
(i to na czarnych tablicach...)
p.s. skąd masz tą fotę?

p.s. skąd masz tą fotę?
kiedyś Kappa Blue Lady - obecnie Coupe 20VT 

- Jeremy McFee
- Klubowicz
Wydaje mi się, że gdzieś na początku roku widziałem w Inecie ogłoszenie o sprzedazy identycznej Fulvii - ale nie pamiętam szczegółów.
Na pewno kolor się zgadza
Na pewno kolor się zgadza

J. McFee
Ewuś, przecież to jest dokładnie ten sam egzemplarz Fulvii, który był opisywany w gazecie... Classic Auto, czy jakoś tak. Masz ten numer w domu
Nie zmienia to faktu, iż autko jest super
Pozdrawiam, Radicz.

Nie zmienia to faktu, iż autko jest super

Pozdrawiam, Radicz.
Piękne !! Cud technologi
można tylko zazdrościć tym z mazowsza, że mogą sobie czasem spotkać taką Fulvie na drogach. Jeśli ma rejestracje WGK, to poszukajcie koło Warszawy jakiejś dużej miejscowości na G a potem koło tej miejscowosci na G jakaś mała miejscowość na K 

Juz bez Lancia ale dalej w Klubie 

Ja mieszkałem kiedyś w Warszawie na Mokotowie i miałem rejestrację WUE XXXX, więc nie kumam, o co Ci codzi... To, o czym piszesz dotyczy nowych, białych tablic."Jaqob" pisze:Jesli ma rejestracje WGK, to poszukajcie kolo Warszawy jakiejs duzej miejscowosci na G a potem kolo tej miejscowosci na G jakas mala miejscowosc na K
Sorry za OT

Auto cud mniód malyna

Pozdrawiam, Radicz.
- Nat
- Klubowicz
- Kontakt:
No nie mów? A ja byłem przekonany, że WGK to Warszawski Gang Kappiarzy?"Jaqob" pisze:Piękne !! Cud technologimożna tylko zazdroscić tym z mazowsza, że mogą sobie czasem spotkać taką Fulvie na drogach. Jeśli ma rejestrację WGK, to poszukajcie koło Warszawy jakiejś dużej miejscowości na G a potem koło tej miejscowosci na G jakaś mała miejscowość na K

Pozdrawiam
Nat
+ Phedra JTD + Lybra SW 2,0 na emigracji i DS20
Stasiu, co jest najważniejsze w życiu? Staś (2 lata): Luuuuuzik!!! ||| Piotruś (2 lata): Tata, nie ce Pasem, ce Gekiem!
Proszę, używaj polskich znaków! To chyba różnica, czy robisz komuś łaskę, czy laske?
Nat

Stasiu, co jest najważniejsze w życiu? Staś (2 lata): Luuuuuzik!!! ||| Piotruś (2 lata): Tata, nie ce Pasem, ce Gekiem!
Proszę, używaj polskich znaków! To chyba różnica, czy robisz komuś łaskę, czy laske?

No śliczna, ciekawe czyja. Taką to bym sobie pojeździł.
Lancia i jeszcze raz Lancia
Lancia Kappa 2,4 20V LX Bi-Power
Lancia Kappa 2,4 20V LX Bi-Power
A czemu niby Kappiarzy jak to fulvia ? może Karpiarzy ?"Nat" pisze:No nie mów? A ja byłem przekonany, że WGK to Warszawski Gang Kappiarzy?"Jaqob" pisze:Piękne !! Cud technologi można tylko zazdroscić tym z mazowsza, że mogą sobie czasem spotkać taką Fulvie na drogach. Jeśli ma rejestrację WGK, to poszukajcie koło Warszawy jakiejś dużej miejscowości na G a potem koło tej miejscowości na G jakaś mała miejscowość na K

Radicz, tych starych tablic też to dotyczy ale WGK nie wiem bo nie mieszkałem nigdy w tych okolicach, wiem tylko, że każdy samochód na W to że Wstolycy

Juz bez Lancia ale dalej w Klubie 

Nieprawda! Nie dotyczy!"Jaqob" pisze:Radicz tych starych tablic też to dotyczy ale WGK nie wiem bo nie mieszkałem nigdy w tych okolicach, wiem tylko, że każdy samochód na W to że Wstolycymusi dotyczyc Warszawy, np. jak ktoś na podkrapcaiu miał rejestracje KSU to dało się to prosto odczytać : Krosno, Sanok, Ustrzyki albo RWD - RzeszoW D- jakieś osiedle, RWA - A-jakieś inne osiedle

A RWD to Rear- Wheel Drive

Pozdrawiam, Radicz.
- Nat
- Klubowicz
- Kontakt:
Hmm.. W warsawie tez jakoś dzielili się numerami i po literkach mozna było dociec , z której dzielnicy jest auto (choć nie grały same literki)."Jaqob" pisze:A czemu niby Kappiarzy jak to fulvia ? moze Karpiarzy ?"Nat" pisze:No nie mów? A ja bylem przekonany, że WGK to Warszawski Gang Kappiarzy?"Jaqob" pisze:Piekne !! Cud technologimozna tylko zazdroscic tym z mazowsza ze moga sobie czasem spotkac taka Fulvie na drogach. Jesli ma rejestracje WGK, to poszukajcie kolo Warszawy jakiejs duzej miejscowosci na G a potem kolo tej miejscowosci na G jakas mala miejscowosc na K
?
Radicz tych starych tablic tez to dotyczy ale WGK nie wiem bo nie mieszkalem nigdy w tych okolicach, wiem tylko ze kazdy samochod na W to ze Wstolycymusi dotyczyc Warszawy, np jak ktos na podkrapcaiu mial rejestracje KSU to dalo sie to prosto odczytac : Krosno, Sanok, Ustrzyki albo RWD - RzeszoW D- jakies osiedle, RWA - A-jakies inne osiedle
w Wielkopolsce dawali rejestrację "jak leci" i nie było takich praktyk jak na podkarpaciu.
Pozdrawiam
Nat
Nat

- Nat
- Klubowicz
- Kontakt:
Mi się kojarzy z RWD-5 BIS, którego kiedyś sklejałem:"Radicz" pisze:A RWD to Rear- Wheel Drive
http://rwd5.republika.pl/sp-aju.gif[/img]
Pozdrawiam
Nat
Nat

Z czarnymi rejestracjami to jest tak, że niby kiedyś był system (tak jak teraz), ale nie był zbyt ściśle przestrzegany i w niektórych województwach był kompletny misz-masz. Może w dawnym warszawskim trzymali się systemu ale ja bym nie liczył.
Pepe le Pew
Lybra SW 2.4 jtd / była Thema i.e. turbo i 2x Delta II HPE 1.8 GT
Lybra SW 2.4 jtd / była Thema i.e. turbo i 2x Delta II HPE 1.8 GT
Tutaj: Stare tablice jest coś na temat nadawania numerów starych tablic. Jeżeli temu wierzyć - to WGK to Warszawa Ochota"pew" pisze:Z czarnymi rejestracjami to jest tak, że niby kiedyś był system (tak jak teraz), ale nie był zbyt ściśle przestrzegany i w niektórych województwach był kompletny misz-masz. Może w dawnym warszawskim trzymali się systemu ale ja bym nie liczył.

Kappa '98 2.0 20V - LPG - była
Obecnie bezpartyjny - bo śmigam VW
VW Passat Variant B5 3BG 2001
1.9 TDI 130KM/PBOX 155KM, HIGHLINE
Obecnie bezpartyjny - bo śmigam VW
VW Passat Variant B5 3BG 2001
1.9 TDI 130KM/PBOX 155KM, HIGHLINE