od jakiegoś czasu gaśnie mi infocenter tzn po zapaleniu świateł jest czarno jak chwile pojeżdżę czasem się delikatnie próbuje rozświetlić raz się udaje raz nie. I nie działa dioda w nawiewie

U mnie sie zrobiło więc niech nie majacza bzdurred-blade pisze:powiedzieli mi w warsztacie że to może być wina masy ze zimny lut nie robi się tak z dnia na dzień . a ze mieli dużo roboty to chciałbym się tym sam zająć i mam takie pytanie powiedzieli mi ze musi mieć gdzieś 3 masy ? ;] jedna do silnika druga gdzieś do budy a trzecia nie mam pojęcia xD orientuje się ktoś może ? bo jeszcze mówił że możliwe jest jeszcze to że jakiś kabelek się wysuną z kostki :]
zadzwoń do Ramzesa powie ci co i jakred-blade pisze:slucham odzywalem sielecz cisza ;]
Z Pułtuska do Warszawy masz blisko wiec sie wybierz to ci to naprawie.red-blade pisze:powiedzieli mi w warsztacie że to może być wina masy ze zimny lut nie robi się tak z dnia na dzień . a ze mieli dużo roboty to chciałbym się tym sam zająć i mam takie pytanie powiedzieli mi ze musi mieć gdzieś 3 masy ? ;] jedna do silnika druga gdzieś do budy a trzecia nie mam pojęcia xD orientuje się ktoś może ? bo jeszcze mówił że możliwe jest jeszcze to że jakiś kabelek się wysuną z kostki :]
na paliwo żałuje lub wysyłkęargenta67 pisze:Z Pułtuska do Warszawy masz blisko wiec sie wybierz to ci to naprawie.red-blade pisze:powiedzieli mi w warsztacie że to może być wina masy ze zimny lut nie robi się tak z dnia na dzień . a ze mieli dużo roboty to chciałbym się tym sam zająć i mam takie pytanie powiedzieli mi ze musi mieć gdzieś 3 masy ? ;] jedna do silnika druga gdzieś do budy a trzecia nie mam pojęcia xD orientuje się ktoś może ? bo jeszcze mówił że możliwe jest jeszcze to że jakiś kabelek się wysuną z kostki :]