Dokładnie chodzi mi o montaż LPG do alfy 156 poj.2000tys.Licze na Waszą mądrość.
pozdro,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Moderatorzy: ciociaE, andrzej1
Byłem tam ostatnio dowiadywac się o instalację. Polecałbym bardziej pierwszy zakład BRC od Mogilskiej (bo są tam dwa obok siebie) . Jak z nimi rozmawiałem o instalacji to czuć ze wiedzą co mówią, ponadto sprawdzają auto przed założeniem instalacji czy dobrze "chodzi" żeby potem z gazem nie było problemów. Najtańsza sekwencja u nich ok 2500 zł.mac1us pisze: Dobre opinie słyszałem o zakładzie znajdującym się na terenie wydziału mechanicznego Politechniki Krakowskiej, jadąc od strony Huty skręcajac za Oplem i jadąc prosto zakład po prawej stronie.
Ja też zakładałem na Myśliwskiej i w sumie zakładają prawie poprawnie, ale niestety mi podpadli. Na tyle, że już bym tam nie pojechał - no chyba że byliby wyraźnie atrakcyjniejsi cenowo. Podsumowując: dla mnie są raczej przeciętni, chociaż na tle wszechobecnego braku kompetencji i druciarstwa to może wcale nie tak źlebichon pisze:Ja z kolei zakładałem do kappy 16vT na ul. Myśliwskiej:
http://gaz.auto.pl/
i jestem też z nich zadowolony. Żadnych problemów, a już ze 2 lata jeździ.