Na wstępie powiem, że przeglądałem forum odnośnie problemów które aktualnie mnie trapią, jednak nie znalazłem odpowiedzi na moje pytania (może jeszcze mi brak obycia z wyszukiwarką, jak tak to przepraszam).
Pytanie 1:
Po wymianie filtrów i wszystkiego eksploatacyjnego w mojej Kappie postanowiłem wyzerować liczniki w infocenter, na forum znalazłem informację o zerowaniu ich guzikiem od godziny.
I zgadza się - działa, wszystkie liczniki wyzerowałem, problem pojawia się jednak taki, że liczniki mi stoją w miejscu, nie chcą odliczać wartości. Czy może powinienem kliknąć coś jeszcze w celu odblokowania odliczania ?
Pytanie 2:
Mam oryginalne alufelgi do Kappy, niestety nie mam do nich śrub. Felgi właśnie pojechały na renowacje, teraz szukam tym nieszczęsnych śrub, gdzieś na forum znalazłem oto takie zdjęcie:
Moje alufelgi są takie:

Dostałem odpowiedź ze sklepu ze śrubami, że proponują mi takie:

Że jest to mój pierwszy samochód do którego muszę kupować śruby i nie mam żadnego doświadczenia w tej kwestii, czy mógłbym prosić o podpowiedź czy te śruby będą pasować? A jeżeli nie to może jakieś źródło skąd mógłbym ściągnąć pasujące?
Bardzo dziękuję i pozdrawiam.