Mam kliku znajomych, którzy dołączyli do fanów włoskiej motoryzacji kupując Alfę, chętnie by się też zjawili. Może by braci z forum Alfy udało się przy okazji skrzyknąć?
Moderator: boruch
Żartujecie???lysholm pisze: i koło godziny 10 na parkingu przy M1
Tylko,że wtedy była zapowiedź dużo wcześniejlysholm pisze:Że wcześnie? To może być 11Albo nawet 12, ale wiosną zeszłego roku (albo jeszcze zimą, bo resztki śniegu były) chyba była 10 lub 11 i przyjechało sporo ludzi.
Co,po robocie będziesz zmęczony i nie wstaniesz???Duch-Dziadka pisze:Żartujecie???lysholm pisze: i koło godziny 10 na parkingu przy M1
Niedziela wiesz jak jest...chyba, że na 2oo przyjade...boruch pisze:Co,po robocie będziesz zmęczony i nie wstaniesz???Duch-Dziadka pisze:Żartujecie???lysholm pisze: i koło godziny 10 na parkingu przy M1![]()
![]()
![]()
![]()
Taki żart,wiadomo,że jak ktoś nie PO ani PeZet to kawałek ma
A Ty chcesz na te targi iść w niedzielę?Bo to też ważne przy ustalaniu godziny....Ja jeśli bym szedł to raczej w sobotę,w niedzielę będzie mega motłoch....No ale jeszcze nie wiem co robię w weekend więc to tylko takie gdybanie...lysholm pisze:No to którą proponujecie? Boruch, na kawuchę musisz czas znaleźćPrzyprowadzę nowego bolida co to go za Alfe sobie sprawiliśmy
Byś lepiej do niedzieli do południa zostałRafako pisze:A ja właśnie dzisiaj sobie zwiedzałem Targi i jeszcze będę jutro rano. Zacnie, szczególnie w 5 i 4 hali![]()
Serdecznie pozdrawiam.