Wszystkim bardzo dziękuję!
po przymierzeniu fotelika stwierdzam że iż ponieważ:
Kappa nad e39 wygrywa bo wbrew pozorom w e39 super wiele miejsca na tylnej kanapie to nie ma. Za to w Kappie z tego co przynajmniej pamiętam - była salonka
Dobry początek życia - być na start wożonym V8

standard wysoko postawiony
Już się zastanawiam czy młodemu jakiegoś "projektu" nie kupić i zrobić w tzw. "międzyczasie", co by miał stylowy pojazd jako pierwszy....
Kurka. To będzie za 18 lat.... to już thesis będzie wręcz zabytkiem do zarejestrowania na żółte (!)
może e39 zostawię....
ciociaE pisze:... i daje jak najwięcej radości rodzicom

Również gratuluję od siebie i wujkap - swoją drogą duży chłopak! Jak się czuje mama?
Mama (biorąc pod uwagę 167cm wzrostu i 53 kg wagi startowej) czuje się tak jak powinna po urodzeniu małego klocka
Jednakże- wszystko ze wszystkimi ok, wszystko działa, się mlekuje. się ssie itp itd.
Banan z twarzy mi nie schodzi
marceli pisze:No gratulacje!
Nie byłbym dumnym tatą gdybym nie przedstawił swojej pociechy,troszkę starszy bo ma już prawie miesiąc.
Mały1.JPG
Piącha zaciśnięta ,to jakbyś ojciec kappę sprzedał to wiesz co będzie

Gratuluję:)
Ktoś kto tego nie przeżył (i się przyznam że i ja sam tak miałem) nigdy nie zrozumie nieogarniętej radości która się dzieje przy urodzeniu takiego małego dziada
Ogólnie- polecam:)
Obecność w trakcie porodu - polecam. I nie polecam. I polecam. I nie polecam. Ale polecam. ogólnie masakra ale to jest takie zmieniające trochę życie doświadczenie. Sam pępowinę przecinałem
Człowiek rozumie co się musiało wydarzyć żeby sam się pojawił na świecie....