Siemano!
Potrzebuje informacji czy silniczek w drzwiach kierowcy jest taki sam jak w drzwiach pasażera i czy pasuje przemiennie?
Jak na złość dzisiaj szyba już się nie zamknęła To pewnie foch, za kupienie coupe
Taki sam jest. Tylko musisz odwrotnie kabelki podłączyć. Jak Maniak napisał odbicie lustrzane. I to jest prawda. Jak przełożysz tylko silnik przy podnoszeniu pójdzie na dół przy opuszczeniu pójdzie w górę. Testowałem na własnej skórze . Da się przełożyć sam silnik choć trochę zabawy jest.
Były:Peugeot 309 1.6, Renault Laguna 1.8 8v, Lancia Kappa 2.0 V.I.S.
Są Lancia Kappa 20vt, Lancia Kappa 2.0 V.I.S,Lancia Y 1.2 16v.Lancia Thesis 20vt
Z tego co pamiętam to trzy wkręty. Na pewno nie jest nitowany. Tutaj masz opis jak rozebrać silnik wprawdzie tylko ale różnicy niema. viewtopic.php?f=110&t=36659
Były:Peugeot 309 1.6, Renault Laguna 1.8 8v, Lancia Kappa 2.0 V.I.S.
Są Lancia Kappa 20vt, Lancia Kappa 2.0 V.I.S,Lancia Y 1.2 16v.Lancia Thesis 20vt
Rozebrałem to i nie widze żadnych wkrętów same nity. Może już zmeczony tak jestem, że tego nie widzę :/
Jutro to obadam na spokojnie jak bedzie widno, bo ledwo na oczy patrzę.
Silniczek wymieniony, moduł też i dalej to samo :/
Już nie wiem czego mam sie chwycić
nagrałem filmik jak sie zachowuje moduł podczas naciskania przycisków. Od strony gdzie działa słychać pyk, pyk, a strona, która ani drgnie jedno pyknięcie.
Może to przycisk ? Chyba, że moduł, który zakupiłem też jest uwalony ?
Przed wysłaniem Młody sprawdził skuteczność działania.
Wszystko gralo. Poszukaj przyczyny głębiej. Sam mechanizm na krótko podłączałeś czy działa
Pozdrawiam brać klubowiczów
Kappa 2.0, 2.4, 3.0, 2.4TD WSZYSTKIE CZĘŚCI! Tel. 606 692 044 Jak by co było trzeba. Piaskowanie i zabezpieczenia antykorozyjne.