SQUADRA ITALIANA
Moderator: Wilkin
- Wujek_2000
- Klubowicz
SQUADRA ITALIANA
Dobra jutro u ciebie będe coś niecoś się dowioze i na spot będzie kulturka 

Lancia Kappa 3.0 V6 24V 1995 r.
Audi A6 3.0 TDI Quattro 2006 r.
SQUADRA ITALIANA
eh Mazowsze rządzi 

Pepe le Pew
Lybra SW 2.4 jtd / była Thema i.e. turbo i 2x Delta II HPE 1.8 GT
- Wujek_2000
- Klubowicz
SQUADRA ITALIANA
Tylko czemu "no ba" nie pojawia się na spotach, hm?"Wujek_2000" pisze:no ba

Pozdrawiam, Radicz

- Wujek_2000
- Klubowicz
SQUADRA ITALIANA
ehhh robota taka, że mało kiedy mam czas nawet w weekendy ale obiecuję, że się poprawię

Lancia Kappa 3.0 V6 24V 1995 r.
- Nat
- Klubowicz
- Kontakt:
SQUADRA ITALIANA
Nie obiecuj. Po prostu popraw się 

Pozdrawiam
Nat
+ Phedra JTD + Lybra SW 2,0 na emigracji i DS20
Stasiu, co jest najważniejsze w życiu? Staś (2 lata): Luuuuuzik!!! ||| Piotruś (2 lata): Tata, nie ce Pasem, ce Gekiem!
Proszę, używaj polskich znaków! To chyba różnica, czy robisz komuś łaskę, czy laske?
Nat

Stasiu, co jest najważniejsze w życiu? Staś (2 lata): Luuuuuzik!!! ||| Piotruś (2 lata): Tata, nie ce Pasem, ce Gekiem!
Proszę, używaj polskich znaków! To chyba różnica, czy robisz komuś łaskę, czy laske?

SQUADRA ITALIANA
mam nastepujace pytanie: czy gdybym sie wybral na ten spot warsztatowy, to znalazl by sie ktos tak mily zeby mnie przechwycic po wschodniej stronie wawy (jechal bym od siedlec) i zaprowadzil na miejsce? bo warszawy nie znam praktycznie wcale a srednio mi sie usmiecha bladzenie po dosc sporawym miescie... moze ktos z was ma cb to by jeszcze latwiej bylo ;]
SQUADRA ITALIANA
HMMM mysle ze ktos napewno po drodze podrzuci cie na jakis dworzec A jak nie to ja to zrobie tyle ze pozniej jak juz wszyscy sie rozejda"Bandito" pisze:mam nastepujace pytanie: czy gdybym sie wybral na ten spot warsztatowy, to znalazl by sie ktos tak mily zeby mnie przechwycic po wschodniej stronie wawy (jechal bym od siedlec) i zaprowadzil na miejsce? bo warszawy nie znam praktycznie wcale a srednio mi sie usmiecha bladzenie po dosc sporawym miescie... moze ktos z was ma cb to by jeszcze latwiej bylo ;]

SQUADRA ITALIANA
HMMM przy karefurze napewno ktos Cie przechwycifilip pisze:"Bandito" pisze:mam nastepujace pytanie: czy gdybym sie wybral na ten spot warsztatowy, to znalazl by sie ktos tak mily zeby mnie przechwycic po wschodniej stronie wawy (jechal bym od siedlec) i zaprowadzil na miejsce? bo warszawy nie znam praktycznie wcale a srednio mi sie usmiecha bladzenie po dosc sporawym miescie... moze ktos z was ma cb to by jeszcze latwiej bylo ;]
SQUADRA ITALIANA
filip, ja nie chce na dworzec
a co z samochodem?
to jakby ktos sie znalazl chetny do przeprowadzenia mnie to bylbym wdzieczny. tylko trzeba by sie jakos dokladniej dogadac kiedy i gdzie ;]

- Nat
- Klubowicz
- Kontakt:
SQUADRA ITALIANA
Sądze, ze nie powinno być z tym problemu. 

Pozdrawiam
Nat
+ Phedra JTD + Lybra SW 2,0 na emigracji i DS20
Nat

SQUADRA ITALIANA
bedzies pod telefonem i bedzie trzeba to sam po ciebie podjade"Bandito" pisze:filip, ja nie chce na dworzeca co z samochodem?
to jakby ktos sie znalazl chetny do przeprowadzenia mnie to bylbym wdzieczny. tylko trzeba by sie jakos dokladniej dogadac kiedy i gdzie ;]
SQUADRA ITALIANA
ja zrozumiałem że bandito chciałby żeby ktoś popilotował jego samochód.
ja mógłbym w razie czego przechwycić z Grochowskiej ...
ja mógłbym w razie czego przechwycić z Grochowskiej ...
Pepe le Pew
SQUADRA ITALIANA
no i niestety moj plan wzial i sie rypl
pomimo szczerych checi przyjazdu - nie mam jak... no zesz @#$%^&*()__&%$ (a echo odpowiedzialo: mac... mac...... mac.......) takze milej zabawy wszystkim i do zobaczenia innym razem