SQUADRA ITALIANA
Moderator: Wilkin
SQUADRA ITALIANA
Salwe!
Pisze tego posta ponieważ w skrócie chciłem przedstwic jeden z projektow mojej firmy. Projekt dotyczy aut które sa w dobrym stanie technicznym. Czyli przechodzą komputer w 100- tu % zawieszenie minimum 80% i na 100% brak wycieków Taki przegłąd kosztuje 60 zł Jak myślicie czy wasze auta takie sa ? Czy dużo bedzie takich aut ? Każde auto które do mnie przyjeżdża ma swoja kartoteke dla aut dobrych technicznie. Bedzie to oznaczało iż auto w pewnym momencie jest a co najwyżej było w brdzo dobrym stanie technicznym Auto takie należy do SQUADRY ITALIANA i otrzyma malutką naklejke pod kierunkowskaz badź na tylnią klape Naklejka Squadry Itliana. Bedzie wowczas w mojej wyróżnionej kartotece aut. Jesli ktos naklei sobie tą naklejke od tak to nie przejdzie ten numer bo nie bedzie w kartotece mojego warsztatu. Klient kupujący auto bedzie mogł zadzwonic do mnie i dowiedziec sie wszystkiego o tym co sie z nim działo badz dzieje Np. iz oststnio auto u mnie było wtedy i tedy i to i to było zle a co było dobrze. To dotyczy oczywiście wszystkich aut u mnie servisowanych Naklejki natomiast otrzymują auta które choć raz byly w stanie opisanym wyzej mam nadzieje ze mój pomysł jest dobry i zaprszam do dyskusji Temat pragne zrealizować od 01 luty 2007
POZDRAWIAM
ADRES WARSZTATU LOTERYJKI 50 WARSZAWA TEL. 667-215-637
Pisze tego posta ponieważ w skrócie chciłem przedstwic jeden z projektow mojej firmy. Projekt dotyczy aut które sa w dobrym stanie technicznym. Czyli przechodzą komputer w 100- tu % zawieszenie minimum 80% i na 100% brak wycieków Taki przegłąd kosztuje 60 zł Jak myślicie czy wasze auta takie sa ? Czy dużo bedzie takich aut ? Każde auto które do mnie przyjeżdża ma swoja kartoteke dla aut dobrych technicznie. Bedzie to oznaczało iż auto w pewnym momencie jest a co najwyżej było w brdzo dobrym stanie technicznym Auto takie należy do SQUADRY ITALIANA i otrzyma malutką naklejke pod kierunkowskaz badź na tylnią klape Naklejka Squadry Itliana. Bedzie wowczas w mojej wyróżnionej kartotece aut. Jesli ktos naklei sobie tą naklejke od tak to nie przejdzie ten numer bo nie bedzie w kartotece mojego warsztatu. Klient kupujący auto bedzie mogł zadzwonic do mnie i dowiedziec sie wszystkiego o tym co sie z nim działo badz dzieje Np. iz oststnio auto u mnie było wtedy i tedy i to i to było zle a co było dobrze. To dotyczy oczywiście wszystkich aut u mnie servisowanych Naklejki natomiast otrzymują auta które choć raz byly w stanie opisanym wyzej mam nadzieje ze mój pomysł jest dobry i zaprszam do dyskusji Temat pragne zrealizować od 01 luty 2007
POZDRAWIAM
ADRES WARSZTATU LOTERYJKI 50 WARSZAWA TEL. 667-215-637
- Nat
- Klubowicz
- Kontakt:
SQUADRA ITALIANA
Pomysł niezły, moze napędzic ci klientów. Tylko musisz go przedstawić w taki sposób, by obecnym włascicielom aut wydawało sie, że oni tez coś zyskują 

Pozdrawiam
Nat
+ Phedra JTD + Lybra SW 2,0 na emigracji i DS20
Stasiu, co jest najważniejsze w życiu? Staś (2 lata): Luuuuuzik!!! ||| Piotruś (2 lata): Tata, nie ce Pasem, ce Gekiem!
Proszę, używaj polskich znaków! To chyba różnica, czy robisz komuś łaskę, czy laske?
Nat

Stasiu, co jest najważniejsze w życiu? Staś (2 lata): Luuuuuzik!!! ||| Piotruś (2 lata): Tata, nie ce Pasem, ce Gekiem!
Proszę, używaj polskich znaków! To chyba różnica, czy robisz komuś łaskę, czy laske?

SQUADRA ITALIANA
Mnie się pomysł podoba. Na ostatnim badaniu technicznym wykazało,że musze zrobić zawieszenie ale pan badający auto podbił dowód bez najmniejszego problemu. Stan amorów-bdb, hamulce również, wycieki są nieznane w moim aucie, więc myślę,że będąc przy okazji w Wawie wjadę do Ciebie na zweryfikowanie powyższego a i ewentualną naklejkę z przyjemnością nakleję. Pozdrawiam
Artystyczna Fotografia Profesjonalna 0606 65 32 66. ZaPrAsZaM!i!
Re: SQUADRA ITALIANA
co przez to rozumiesz??filutek pisze: zawieszenie minimum 80%
Pepe le Pew
Lybra SW 2.4 jtd / była Thema i.e. turbo i 2x Delta II HPE 1.8 GT
Lybra SW 2.4 jtd / była Thema i.e. turbo i 2x Delta II HPE 1.8 GT
Re: SQUADRA ITALIANA
to, że jeśli ktoś bedzie miał wszystko sprawne, zostanie mu jeden łącznik stabilizatora, to będzie jego auto należało do Squadry Italiana; po prostu nie chciałbym nikogo skrzywdzić w tym momencie. Może mieć do wymiany np. tylko tulejki zwrotnic w kapiszonie a całą resztę sprawną-to ja to zapisuję i zakładam, że on to zrobi. Nieważne czy u mnie czy nie. Zdjęcie zostanie zamieszczone w internecie na mojej stronie w specjalnej rubryce dobrych aut. Proste jest, że każdy będzie mógł zajrzeć do spisu takich aut. Niestety auta mające do wymiany np. wahacze, gumki drążka stabilizatora i łączniki (to przyklad)- nie będą na mojej stronie tylko w moim normalnym spisie, co było robione i kiedy. Ponieważ niektórzy chcą tylko jeździć a niektórzy chcą mieć idealnie, chce nagrodzić osoby, które mają dobrze robiąc im oddzielny jakby zeszyt. Może przyjechać ktoś z innego miasta kogo nie znam, zrobi przegląd i jeśli usiłuje auto sprzedać to będzie jasne, że ma dobre auto - wystarczy tel. do mnie aby dużo o nim wiedzieć - taki przykladpew pisze:co przez to rozumiesz??filutek pisze: zawieszenie minimum 80%
SQUADRA ITALIANA
nikogo nie zmuszm żeby naprawiał auto, jeśli będzie nie tak. Ale chce nagrodzić bardzo dobre samochody i osoby, które o nie tak dbają; do naklejki też nie zmuszam, choć jest malutka ma 1.5 cm na 1 cm. Co do wszystkich jestem nadto obiektywny. Proste jest, że jeśli ktoś pojedzie na giełdę, chce sprzedać auto- to osoba kupująca zadzwoni do mnie, poda mi numer nadwozia i będę mógł wszystko o aucie powiedzieć, jeśli dostał naklejkę. Jeśli nie dostal to wystrczy podać mi numer nadwozia i będę wiedział, że oszukuje - oszust jeden z naklejką. Poza tym auta będą na mojej stronie internetowej i tylko ja mogę je zamieścić. Jeśli też ktoś mówi wam, że auto jest w stanie idelnym- to u mnie niech przejdzie przegląd, to wpiszę go na stronę. Tak jak mówiłem komputer 100%, zawieszenie 80% i wycieki 100%. Koszt to 60zł takiego przeglądu. Oprócz tego wszystkiego uważam, że trzeba nagradzać osoby dbające o dobry stan techniczny -to się chwali.
A jak Wy uważacie ?
A jak Wy uważacie ?
SQUADRA ITALIANA
ja nie martwie sie o klientow bo jestem uczciwy i wszyscy to wiedzą mam taką nadzieje Pragne tylko nagradzac osoby dbajace o samochody Jesli nie ma takich osób a ty to nazywasz obecnymi wlascicielami, to przykro mi Aut uszkodzonych nagradzal nie bede! I jeszcze jedno u mnie w warsztacie jest cennik mozna sobie go kserowac i jesli ktos osiagna dobry stan zostal nagrodzony naklejką a ja bede mial go w spisie dam mu 20 % zniżki na ewentualne naprawy tak by mógl juz na zawsze utrzymac dobry stan techniczny jeszcze raz powtrzam osób z uszkodzonym samochodm nie nagradzm! tylko mogę zprosic na naprawy w rozsadnych cenach.Nat pisze:Pomysł niezły, może napędzić Ci klientów. Tylko musisz go przedstawić w taki sposób, by obecnym właścicielom aut wydawało się, że oni tez coś zyskują
SQUADRA ITALIANA
pomysł ok lecz dla warszawiaków
SQUADRA ITALIANA
osoby ktore nie przejda tego przegladu nic nie tracą mowie im tylko co jest spisuje ewentualnie zrobione naprawy jakie byly i daje im kartke co jest do zrobienia z moim steplem sam zpominam o wszystkim mam ich w tym zwyklym zeszycie poprostu numer nadwozia i co bylo zrobione
- Nat
- Klubowicz
- Kontakt:
SQUADRA ITALIANA
Alez nikt nie wątpi, wręcz przeciwnie, pare osób wypowiadało się bardzo pozytywnie! I nikt nie sugeruje, bys nagradzał samochody uszkodzone, to by było zupełnie bez sensu. Moja uwaga dotyczyła tego, że z punktu widzenia gościa, który ma auto "igła" - niewiele miał on z tego zysku, że kupił sobie dodatkowy przegląd. Co innego koles kupujacy od tego gostka auto.filutek pisze:ja nie martwie sie o klientow bo jestem uczciwy i wszyscy to wiedzą mam taką nadzieje Pragne tylko nagradzac osoby dbajace o samochody Jesli nie m takich osób a ty to nazywasz obecnymi wlascicielami, to przykro mi Aut uszkodzonych nagradzal nie bede! I jeszcze jedno u mnie w warsztacie jest cennik mozna sobie go kserowac i jesli ktos osiagna dobry stan zostal nagrodzony naklejką a ja bede mial go w spisie dam mu 20 % zniżki na ewentualne naprawy tak by mógl juz na zawsze utrzymac dobry stan techniczny jeszcze raz powtrzam osób z uszkodzonym samochodm nie nagradzm! tylko mogę zprosic na naprawy w rozsadnych cenach.Nat pisze:Pomysł niezły, może napędzić Ci klientów. Tylko musisz go przedstawić w taki sposób, by obecnym właścicielom aut wydawało się, że oni tez coś zyskują
Ale Ty odpowiedziałeś propozycja zniżki w cenie usług dla posiadaczy naklejek i to jest dokładnie to o co chodziło- to ludzi zachęci, by miec Twój certyfikat (a przy okazji auto igiełkę

Pozdrawiam
Nat
Nat

- aro
- Klubowicz
- Imię: Arek
SQUADRA ITALIANA
Gdybym miał bliżej, to byś się zjawił 

- Wujek_2000
- Klubowicz
SQUADRA ITALIANA
Ja chyba nie muszę mówić, ze jestem jak najbardziej za bo jest to oczywiste i mam nadzieje Filipie, ze po skończeniu naszej misji nad moją Kappą, to autko również trafi do Squadra Italia, w końcu chcemy zrobić ją na igłę tylko te nowe sanki trzeba gdzieś dopaść
no i robić w miare możliwości finansowych pokolei i powolutku ale to juz mamy ustalone
p.s ja i tak nigdzie indziej już nie pojade z Kappą jak tylko do ciebie i wiesz, ze ten samochód jest w 100% pod twoją opieką

p.s ja i tak nigdzie indziej już nie pojade z Kappą jak tylko do ciebie i wiesz, ze ten samochód jest w 100% pod twoją opieką

Lancia Kappa 3.0 V6 24V 1995 r.
Audi A6 3.0 TDI Quattro 2006 r.
Audi A6 3.0 TDI Quattro 2006 r.
SQUADRA ITALIANA
Fajnie, że powstał nowy warsztat w stolicy
Filutek, oby Twój zapał nie przeminął za szybko... a będzie dobrze
Czy podejmujesz się też nietypowych, "dłubanych" robót?
Oczywiście chodzi o włoskie auta
Pozdrawiam, Radicz.

Filutek, oby Twój zapał nie przeminął za szybko... a będzie dobrze

Czy podejmujesz się też nietypowych, "dłubanych" robót?

Pozdrawiam, Radicz.
- Nat
- Klubowicz
- Kontakt:
SQUADRA ITALIANA
FILUTEK! ODPOWIEDZ NIE bo cię Radicz zamęczy całą flotyllą dziwnych włoskich aut i autek, których jest właścicielem!Radicz pisze:Czy podejmujesz się też nietypowych, "dłubanych" robót?Oczywiście chodzi o włoskie auta
![]()

Żartowałem

Pozdrawiam
Nat
Nat